Opvouwbare tassen kopen?

Wilt u in bulk opvouwbare tassen kopen? Neem dan vandaag nog even een kijkje op onze website: jmpromotions.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de druk en verkoop van een behoorlijke selectie aan relatiegeschenken. Het uitdelen van opvouwbare tassen gebeurt op grote schaal. U als supermarktdirecteur of de baas van de marketingafdeling weet daar natuurlijk alles van. Zoekt u daarom opvouwbare tassen die u geheel naar uw wensen kunt laten bedrukken? U begrijpt waar we naartoe willen: bij onze website kunt u dat in enkele minuutjes regelen. U vindt hier winkeltassen, boodschappentassen, goedkope tassen en tassen die we geheel naar uw wensen maken, ook wel custom-made genoemd. In dit laatste geval vragen we wel van u dat u een flinke portie afneemt, anders is het niet bepaald winstgevend voor ons. Kijkt u eerst even op de site rond. U zult zien dat we naast al deze opvouwbare tassen ook allerlei andere relatiegeschenken verkopen zoals ijskrabbers, armbandjes en notitieblokjes. Koop het om in het kerstpakket van uw medewerkers te stoppen. Zij zullen een dergelijk persoonlijk presentje erg waarderen. Het geven van een kerstpakket is altijd weer een feest. U doet dat in een feestelijke maand en het is de ideale tijd om uw personeel te bedanken na een jaar van hard werken. Een cadeautje zoals deze opvouwbare tassen zal daarom zeker niet onopgemerkt blijven.

Laat uw opvouwbare tassen bedrukken

U doet er goed aan om de opvouwbare tassen te laten bedrukken. De reden lijkt ons duidelijk: mensen die met opvouwbare tassen over straat lopen zijn kosteloze reclamezuilen! U zet er het logo van uw winkel op, een slogan, bedrijfsgegevens en ga zo maar door. Passanten zullen de opvouwbare tassen zien en de gegevens onthouden. Daar komt wel marketing bij kijken. Immers, u moet het lettertype en lettergrootte bepalen en nadenken over wat u precies op deze tassen moet laten afdrukken. Daar kunt u onze hulp voor inroepen want wij weten het een en ander over deze vorm van marketing. Zo hebt u allereerst de keuze uit 9 verschillende opvouwbare tassen. Dan kiest u uit wat u wilt bedrukken. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Als u graag de kat uit de boom wilt kijken dan doen we daar beslist niet moeilijk over. We sturen u bijvoorbeeld graag een vrijblijvende offerte toe. Ook kunnen we een proefdruk maken die u mag houden. Ook dan zit u nog nergens aan vast. We zijn dan ook een eerlijk en transparant bedrijf dat zijn werk naar behoren uitvoert. Pas als u akkoord gaat gaan we tot druk en levering over. Daar hoeft u nooit erg lang op te wachten. We maken meestal de schatting dat het 5 à 7 werkdagen duurt. Maar die schatting is wel afhankelijk van de drukte en de hoeveelheid opvouwbare tassen die u hebt gekocht. Het kan maar zo gebeuren dat u slechts 2 dagen hoeft te wachten!

Nog vragen? Dan weet u ons vanaf nu te vinden

Hebt u nog vragen over het drukwerk, de kwaliteit van de producten of over onze service?

  • Klim dan in de pen en vul het online formulier in of schrijf ons een e-mail.
  • Liever persoonlijk iemand aan de lijn? Bel tijdens kantooruren met de klantenservice.
  • Tot slot hopen we dat u de moeite wilt nemen om onze service en producten te belonen met een aantal sterren. Want dankzij uw rating kunnen we onze service verbeteren en neemt onze klandizie hopelijk toe.

We doen er alles aan om een kwaliteitsproduct af te leveren. Mocht u niet zo tevreden zijn of mochten we per ongeluk een drukfout hebben gemaakt dan hebt u 14 dagen retourrecht!