De zomer staat voor de deur: laat zonnebrillen bedrukken

De lente is onlangs begonnen dus het is de hoogste tijd om de zonnebril er weer bij te pakken. Als automobilist kent u ongetwijfeld de gevaren van een laagstaande zon. Daarom moet u te allen tijde, dus elk seizoen een zonnebril in de auto hebben liggen. Wilt u als werkgever zonnebrillen bedrukken om aan uw werknemers uit te delen? Moeten ze bijvoorbeeld vaak op pad om klanten te bezoeken? Dan slaat u twee vliegen in een klap. Want u zorgt er ten eerste voor dat uw werknemers veilig zijn en ten tweede dat u op een originele manier reclame kunt maken voor uw eigen merk. Het zonnebrillen bedrukken wilt u natuurlijk uitbesteden. Kijkt u daarom eens op promoboer.nl want wij bieden u zeer goedkope hoogkwalitatieve zonnebrillen aan die allen te bedrukken zijn. Een aantal voordelen van ons bedrijf op een rijtje:

  • We garanderen de goedkoopste prijs,
  • U krijgt een gratis proefdruk,
  • We leveren zo snel mogelijk en u kunt zelf bepalen op welke dag u de bestelling wilt ontvangen,
  • En ten slotte kunt u al vanaf 250 stuks bestellen.

U begrijpt dat we zonnebrillen bedrukken voor bedrijven en dus niet voor particulieren. Als u dus één enkele zonnebril wilt kopen dan zult u het elders moeten zoeken. We zijn een grootleverancier en willen daarom in bulk leveren. Dat heeft overigens voor u ook voordelen omdat de verkoopsprijs een stuk lager komt te liggen als u in bulk bestelt.

Het zonnebrillen bedrukken doen we binnen 2 weken

U kunt om de eerdergenoemde praktische redenen zonnebrillen laten bedrukken door Promoboer. Als u de brillen niet alleen voor uw personeel koopt maar ook als relatiegeschenk dan zijn er diverse gelegenheden waarop u ze kunt uitdelen. Denk aan de jaarbeurzen die u bezoekt. Bezoekers vinden het prettig om een cadeautje te krijgen als ze in uw stand geïnteresseerd zijn geweest. Zorg er daarom voor dat u nuttige informatie op de brillen laat afdrukken. Schat per jaarbeurs in wat voor publiek hier op afkomt. Kinderen vinden onze shutter shades erg interessant terwijl volwassenen liever een bijzondere houten zonnebril willen krijgen. Ook in uw winkel kunt u de brillen weggeven. Bij bijzondere acties of omdat het bedrijf een jubileum te vieren heeft. Wat de reden dan ook mag zijn, wij kunnen het zonnebrillen bedrukken voor u overnemen. Laat uw logo erop afdrukken, uw websitenaam, e-mailadres en/of slagzin. U kunt zelfs wedstrijdjes onder uw klanten en personeel uitschrijven om een slagzin te bedenken! Overigens willen we benadrukken dat het verstandig is om brillen uit te zoeken die opvallen. Zoals de reeds genoemde houten brillen of brillen in felle kleuren. Dan vallen de brillen het meeste op en zullen passanten de reclameboodschap op de bril sneller zien.

De goedkoopste variant bedrukken we al voor 50 cent per stuk

U wilt aldus zonnebrillen bedrukken maar u hebt hier niet de mogelijkheid toe. Het zonnebrillen bedrukken is vakwerk en kunt u daarom het beste uitbesteden aan Promoboer. Wacht dus niet langer maar kies de brillen uit die u wilt laten bedrukken. Geef aan wat u er op wilt zetten en geef tevens aan in welke oplage u de brillen wilt ontvangen. U krijgt aldus eerst een monster toegestuurd en een duidelijk overzicht van de kosten en de duur van het drukken en bezorgen. Een zonnebril is niet alleen een goed reclamemiddel, het is een belangrijk product voor iedereen die weleens achter het stuur zit. Ook op de fiets of op het strand is een zonnebril onmisbaar. Kijkt u ook bij onze andere artikelen? Wellicht wilt u tevens een fluitje of armband laten bedrukken!