Geen webwinkel is compleet zonder een keurmerk webwinkel

qshops - Keurmerk webwinkelIn de wereld van het online winkelen kan het soms lastig zijn voor consumenten om zich te oriënteren. Er zijn zoveel winkels die allen claimen de beste en de goedkoopste te zijn, dat je als consument niet weet waar je aan toe bent. Vaak kiezen mensen dan maar gewoon voor de eerste hit op Google. Consumenten die iets kritischer zijn hanteren vaak een aantal punten waarmee ze webwinkels beoordelen. Dit zijn:

  • Uitstraling van de website
  • Prijzen
  • Gebruiksgemak van de website
  • Keurmerken en recensies

Er zijn ook mensen die gewoon direct naar het keurmerk kijken en dan pas verder kijken. De afwezigheid van een webwinkel keurmerk betekent voor een dergelijke website dan ook een verlies aan potentiële klanten. Een webwinkel keurmerk staat voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Mensen hebben dit soort dingen nodig om snel te kunnen zien of een website de moeite waard is. Als er zoveel verschillende keuzes zijn, dan is het niet meer dan logisch dat mensen behoefte hebben aan snelle indicatoren die een informatie geven over een website. Met een webwinkel keurmerk kunnen mensen websites direct indelen in goed en slecht. Als een webwinkel beschikt over een webwinkel keurmerk, dan kijken mensen verder naar de overige drie elementen. Zonder dat keurmerk kijken de consumenten niet eens verder. Dus als eigenaar van een webwinkel is een keurmerk webwinkel niet te onderschatten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een keurmerk webwinkel te ontvangen. Zodra je webwinkel eenmaal beschikt over een keurmerk webwinkel, dan kun je het logo van dit keurmerk op je homepage plaatsen. Mensen die via Google op jouw site terecht komen, zien dan meteen het keurmerk webwinkel en voelen zich daardoor automatisch comfortabel. Vervolgens zullen ze je website een kans geven en verder kijken naar je aanbod. Als je site verder in orde is qua uitstraling en gebruiksgemak, dan heb je een goede slagingskans. De vraag is dan natuurlijk wel waar je een goed keurmerk webwinkel kunt krijgen en hoe dat werk. Tevens is het ook belangrijk om te beseffen dat het niet alleen draait om de sticker van het keurmerk webwinkel.

Een keurmerk webwinkel van qshops.org

Waar het in de wereld van webwinkels vooral om draait is zichtbaarheid. Je hebt dus niet alleen een keurmerk webwinkel nodig, maar je moet ook gevonden worden. Dit is waarom een keurmerk webwinkel van Qshops ideaal is. Niet alleen krijg je een keurmerk, maar de conversie gaat ook omhoog als je je webwinkel aansluit bij Qshops. Deze conversie stijgt niet alleen maar door het keurmerk, maar ook door de klantbeoordelingen. Het keurmerk webwinkel en de klantbeoordelingen hangen natuurlijk met elkaar samen. Dus zodra je positieve recensies op de website kunt presenteren in combinatie met een webwinkel keurmerk, dan doe je natuurlijk goede zaken. Beide laten zien dat mensen vertrouwen hebben in de webwinkel en de recensies laten ook zien dat men artikelen heeft gekocht via de webwinkel en daar tevreden over is. Tevreden over de artikelen en tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld. Het draait immers vooral ook om de kwaliteit van de verzending en de snelheid. Een betrouwbare website zorgt er altijd voor dat alles mooi op tijd wordt bezorgd.

Probeer het gratis uit

Wil je meer weten over een webwinkel keurmerk van Qshops, dan kun je het via de website helemaal gratis uit proberen. Natuurlijk kun je de website ook gebruiken om meer informatie te vergaren over de procedure en het webwinkel keurmerk van Qshops. Op de site vind je ook een overzicht van alle webwinkels die zijn aangesloten bij Qshops. Ook vind je de mening van enkele leden over aQshops.