Eenvoudig persoonlijke Email aanmaken

Een Email aanmaken kan via de gebruikelijke aanbieders als Gmail en Hotmail, maar met deze soort mailadressen zet je jezelf en je bedrijf niet apart van alle andere emailadressen. Het mailadres heeft verder weinig persoonlijks. Bovendien verdwijnen mailtjes van Hotmail adressen vaak in de spam map en niet in de map waar hij hoort te komen. Mailtjes worden hierdoor vaak gemist en niet gelezen. Een persoonlijke Email aanmaken kan hierom zeker zijn voordelen hebben. Je kunt helemaal zelf kiezen wat er achter jouw naam komt bij dit emailadres, waardoor iedereen direct kan zien waar het voor staat. Om alvast een paar ideeën op te doen hebben we voorbeelden als deze op de website staan:

  • jim@straat-kunst.nl
  • bart@degym.info
  • karin@koffieliefde.com

Zoals je ziet is echt alles mogelijk met een persoonlijke Email aanmaken. Het mooie is dat je dit mailadres bijvoorbeeld ook heel goed als adres voor jouw bedrijf kunt gebruiken, terwijl je jouw bestaande mail gewoon als privémail blijft gebruiken. Je houdt op deze manier privé en zakelijk goed gescheiden en je hoeft niet met je werk bezig te zijn als je gewoon jouw privé mailtjes even wilt lezen. Een persoonlijke jouw.email aanmaken bij transIP heeft daarnaast natuurlijk nog andere voordelen. Over deze voordelen en meer lees je verder hieronder.

Voordelen van een Email aanmaken bij TransIP

Bij TransIP kun je dus eenvoudig en snel een geheel eigen Email aanmaken. Dit emailadres is uniek en herkenbaar. Iedereen die het adres ziet weet gelijk wat ermee bedoelt wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer voordelen van hier een Email aanmaken die we hier zullen noemen. Allereerst hoef je niet langer gepersonaliseerde advertenties te verwachten in je inbox, want deze worden tegengehouden op dit emailadres. Verder ben je ook beschermd tegen virussen en spam. Je bent geen tijd meer kwijt met onnodige mailtjes verwijderen en bovendien loop je geen gevaar om vervelende virussen op je computer te krijgen. Ook de mailtjes die je verstuurd en die je ontvangt zijn veilig dankzij dit handige emailadres. Je ziet direct hoe een Email aanmaken bij TransIP werkt dankzij de handige testversie op de website. Je vult je naam in voor het apenstaartje en je webadres erachter en het persoonlijke adres is klaar. Zo gemakkelijk en snel kan het gaan bij TransIP. Hiermee wordt tegelijkertijd een uniek webadres voor je gemaakt dat je ook kunt gebruiken. Zo is het een compleet zakelijk pakket voor maar 3 euro per maand. Maar er is nog meer. Hieronder lees je wat je nog meer met dit mailadres kunt.

Het complete persoonlijke mailpakket

Reis je vaak voor je werk of privé en neem je liever niet altijd een laptop overal mee naartoe? Mailen met je mobiel is hiervoor de ideale oplossing. Gelukkig kun je bij TransIP een Email aanmaken waarmee je gelijk ook kunt mailen met je mobiel. Je kunt ook volop gebruikmaken van dit adres en belangrijke mailtjes gemakkelijk bewaren, want je hebt wel 25 GB opslagruimte. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je inbox vol raakt als je op vakantie bent, want je hebt meer dan genoeg opslagruimte. Dit is natuurlijke uitermate geschikt voor een zakelijk adres waar je veel mailtjes op zult ontvangen. Je kunt dus snel en eenvoudig een Email aanmaken, maar je zit nooit ergens helemaal aan vast, want het emailadres is altijd opzegbaar. TransIP biedt je graag deze flexibele service. Hierdoor is het ook heel eenvoudig om een ander adres aan te laten maken als je toch niet helemaal tevreden bent over het eerder gemaakte mailadres. Zoals je ziet gaat een Email aanmaken bij TransIP eenvoudiger dan ooit en daarnaast biedt het nog veel meer voordelen en handige extra opties.