Onbegrensd zoals pim pollen

Op de website van menseninhetnieuws.nl is achtergrond informatie terug te vinden van verschillende personen die in het nieuws zijn geweest. Ook al is iemand kort in het nieuws geweest, dan nog kan er een uitgebreid stuk over hem of haar geschreven zijn. Het zijn vaak spraakmakende personen met een interessant leven, welke vaak ook van maatschappelijk belang zijn geweest. Personen waarover wordt geschreven kunnen uiteenlopen van zakenlieden tot cabaretiers of zelfs vrijwilligers. Enkele voorbeelden van personen waarover wordt geschreven, zijn:

  • Simone Kleinsma
  • Marlijn Weerdenburg
  • pim pollen

Met name over pim pollen is een veelzijdig stukje terug te vinden. Hij is de baas van een bekend adviesbureau dat hij samen met zijn vrouw heeft opgezet in de jaren ’80. Toen was hij nog niet getrouwd met zijn vrouw, dat kwam zo’n tien jaar later pas. Er is veel te vertellen over de manier waarop hij te werk gaat. Zijn ideeën zijn erg vooruitstrevend en pim pollen wordt dan ook vaak ingezet bij grote reorganisaties. Echter niet alleen over zijn werk valt veel te vertellen, ook andere zaken komen op de website van menseninhetnieuws.nl aan het licht, zoals zijn privé leven en zijn kunstverzameling. Opera en zeilen zijn hobby’s van pim pollen, maar met name in de kunstwereld is pim pollen erg bekend. Niet als kunstenaar maar als kunstverzamelaar. Een zeer bewogen leven en een baan als CEO geven hem de mogelijkheid over de hele wereld te reizen. Iets wat hij dan ook graag doet.

Het Venetië van pim pollen

Voor zijn bruiloft heeft pim pollen alles uit de kast gehaald. Een overweldigend grote bruiloft in Venetie was een droom van zijn vrouw en kosten noch moeite zijn gespaard gebleven om de vrouw van pim pollen het huwelijk van haar dromen te geven. Gondels waren voorzien van de mooiste bloemen en uiteraard had zijn vrouw een prachtige jurk aan. Voor eventjes was Venetië omgetoverd tot de wereld van pim pollen, een wereld vol bloemen, rust en schoonheid. Die rust is belangrijk in zijn leven, want als je geen rust kan vinden kun je ook niet goed functioneren. Die rust vindt hij niet alleen in zijn liefde voor opera, maar ook in zeilen en kunst. Na zijn huwelijk in Venetië vertrokken zijn vrouw en hij op een wereldreis met de zeilboot. Het jacht van bijna 30 meter lang was voorzien van de mooiste bloemen en ongeveer tien man personeel. Vanuit Italië vertrok het schip met het kersverse paar naar Portugal om zo de oversteek te maken naar het Caribisch gebied.

Zonder rust geen werk

Het is belangrijk rust te vinden in je leven, want mensen die geen rust vinden kunnen niet goed werken. Ook voor kinderen is dit erg belangrijk. Het bedrijf van pim pollen richt zich dan ook op innovatieve onderwijsmethodes, waarbij de focus licht op het ontwikkelen van talent en daarmee het verhogen van het leerrendement. Deze zogenaamde ‘High performance’ scholen zijn erg succesvol. Structuur is erg belangrijk want structuur geeft orde en rust. Uiteraard is een baan als CEO van een succesvol adviesbureau uiterst druk en kan het veel stress opleveren. Je gedachten overzetten naar iets anders dan werk is niet alleen goed voor de geest maar ook voor de ontwikkeling ervan. Kunst is vaak een goede uitlaatklep en bezoekjes aan verschillende beurzen en veilinghuizen is voor pim pollen dan ook pure ontspanning. Onder het genot van een glaasje worden de meest interessante werken uitgezocht om vervolgens een mooie plek te krijgen in een van zijn huizen. Wanneer een oud kunstwerk plaats moet maken voor een nieuwe, dan biedt het kantoor uitkomst. Nu kunnen de werknemers ook genieten van kunst.