Werkt u al met deze retail software?

De afgelopen jaren merken wij dat steeds meer van onze bestellingen gedaan worden via onze site. Dat is een goed teken want dit is voor ons de meest eenvoudige manier om handel te drijven, maar het vraagt wel om de nodige aanpassingen. Het is namelijk zo dat wij werken op meerdere locaties en dan is het heel belangrijk om te weten wat al verkocht is en wat nog beschikbaar is. Het is helaas al meerdere keren voorgekomen dat wij een product twee keer verkochten. Dat is niet iets waar wij gelukkig van worden en onze klanten houden hier ook helemaal niet van. Wij zijn daarom onlangs op zoek gegaan naar goede retail software. Wij hadden namelijk gehoord dat wanneer je met retail software gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat dergelijke problemen voorkomen worden omdat als je met goede retail software gaat werken, je niet bang hoeft te zijn dat je fouten maakt in je bedrijfsprocessen. Wij hebben daarom gekeken waar wij goede retail software konden vinden. Wij hebben heel lang moeten zoeken, maar het was niet eenvoudig om de juiste retail software te vinden. Het is namelijk zo dat de meeste retail software precies op die punten in gebreken bleef waarom wij juist op deze retail software wilden overstappen. Dat was heel frusterend om te merken omdat ik mij niet kon voorstellen dat de ontwikkelaars van deze retail software dat zelf ook niet in de gaten hadden. Ik was daarom erg blij dat ik op een gegeven moment op de site van novulo.com terecht wist te komen omdat ik hier namelijk heel interessante mogelijkheden voorbij zag komen. Ik ben daarom meteen gaan kijken naar wat anderen allemaal over dit bedrijf hadden geschreven. Via de site had ik al een heel goede indruk gekregen van dit bedrijf, maar ik wilde graag zeker weten dat ik met een betrouwbare partner te maken had, dus ben ik naar klantervaringen over dit bedrijf gaan zoeken. Ik moet u zeggen dat deze allemaal zeer positief waren. Dat was heel goed om te zien omdat ik nu wist dat ik hier goede zaken kon gaan doen. 

Deze retail software hadden wij nodig

Toen wij eenmaal gingen bekijken welke retail software de mensen van novulo ons aanboden, hebben wij gezien dat wij hier allerlei losse applicaties konden kopen die wij uiteindelijk allemaal in een systeem konden integreren. Dat was precies wat wij nodig hadden en wij hebben dan ook onmiddellijk gekozen om hier zaken te gaan doen. Inmiddels werken wij al een tijdje met deze retail software en wij hadden gewild dat wij hier veel eerder op waren overgestapt. 

Onze problemen zijn opgelost 

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij konden hier heel goede software kopen voor een lage prijs. Genoeg reden dus om te zeggen dat:

  • Wij dit bedrijf van harte aanbevelen 
  • Wij zeer enthousiast zijn over de software van dit bedrijf 
  • Wij het op prijs hebben gesteld dat wij al onze vragen hier beantwoord kregen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf.