Website maken

Bij Terdis Webhosting vind je alles wat nodig is voor een eigen website maken. Voor een betaalbaar bedrag per maand heb je een eigen domeinnaam waarop jouw website te bezoeken is. Daarna volgt de rest, het bouwen van een eigen website ligt dan helemaal in jouw handen. Je hebt zelf de regie over de indeling van de site en de kleuren die je gaat gebruiken. Terdis Webhosting biedt hiervoor alle benodigdheden die nuttig zijn om je website om te bouwen tot een succesvolle pagina. Mocht je er toch niet uit komen, dan kan je gebruik maken van de allerbeste support. De website builder maakt echter een website maken zeer eenvoudig. Op de website terdis-webhosting.nl staan ook vragen verzameld die je tegen kan komen tijdens het website maken. Op deze manier hoef je ook geen mogelijkheden te missen en heb je de mogelijkheid een zo compleet mogelijke website te bouwen. Binnen een paar stappen heb jij een professionele pagina op het internet inclusief domeinnaam en hosting.

Website maken met de beste support

De supportmedewerkers staan op verschillende manieren voor de klanten klaar die een website maken. Op die manier willen ze ervoor zorgen dat iedereen zelf zijn website kan bouwen. Tenslotte is dat de service die ze aanbieden en op deze manier wordt je gestimuleerd zelf aan de slag te gaan met de vormgeving van je internetpagina. Laat je niet tegenhouden door gebrek aan technische kennis of ervaring. De medewerkers helpen je graag op weg in het bouwen van jouw website. Mocht je toch nog twijfelen, dan kan je de demo bekijken die op de website staat. Deze moet jou al enig idee geven. Goede kans dat het jou inspireert je eigen ideeën uit te voeren. Het is ook mogelijk aan de hand van een demo uit te zoeken of website maken echt aan jou is besteed. Mocht je helemaal enthousiast zijn, dan kan je direct aan de slag. Kies hiervoor een van de drie pakketten die voor jou het meest geschikt is. Terdis Webhosting biedt de volgende drie pakketten aan:

  • Zilver website builder: dit veel gevraagde pakket is ideaal als je net gaat beginnen. Deze biedt onder meer 10GB SSD opslag en 15 mailboxen met spamfilter.
  • Goud website builder: deze biedt 25GB SSD opslag en 25 mailboxen.
  • Platinum website builder: indien je veel mogelijkheden wilt voor je website inclusief optimale snelheid en opslag dan is deze ideaal. Dit is het meest uitgebreide pakket met 50GB opslag en 50 mailboxen.

Alle pakketten zijn inclusief meer dan 195 sjablonen voor een website maken en onbeperkt dataverkeer. Verder bieden ze handige tools om het bouwen van een website in eigen handen te houden. Kies daarom een pakket dat jou het meeste aanspreekt en stel je eigen website samen. Wanneer je via Terdis Webhosting een website bouwt, heb je geen last van extra reclame op je site. Als jouw website via de website builder van Terdis wordt gemaakt, wordt deze zonder reclame op het internet gezet.

Zet jouw ideeën online

Mocht je dus vol met ideeën zitten voor een eigen website of meerdere websites? Dan kan je hiermee aan de slag via Terdis Webhosting. Een website maken is nooit zo ideaal geweest. Wanneer je hier een pakket aanvraagt, kan je een website maken inclusief hosting, data en een beveiligde server. Alles wat je aanmaakt wordt daarmee op betrouwbare wijze beheerd. Dankzij de domeinnaam heb jij straks een professionele website die helemaal door jou vormgegeven is. Dankzij eenvoudige templates in de website builder van Terdis wordt een website maken eenvoudig gemaakt.