Alles op het gebied van bruidsmode

Bruidsmode Amersfoort | Valkengoed Wedding Fashion

Gaan jij en de liefde van je leven binnenkort in het huwelijksbootje stappen? Dan wil je er natuurlijk perfect uitzien op deze dag en met behulp van de stylisten van Valkengoed ga je dat zeker voor elkaar krijgen. Valkengoed is een winkel die al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van bruidsmode.

  • Trouwjurken
  • Trouwpakken
  • Accessoires

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het hier. Je kunt er uiteraard ook niet alleen terecht voor het aanschaffen van je trouwjurk of -pak. Je bent hier ook helemaal aan het juiste adres voor alle accessoires die je voor je grote dag nodig hebt. Van schoenen tot haaraccessoires en van sieraden tot lingerie, je vindt het hier in de collectie. Deze bestaat daarnaast uit een zeer actuele collectie van topmerken. De kans is dus zeer groot dat jij hier gaat slagen met het vinden van de beste bruidsmode voor jullie. Er is natuurlijk aan alles gedacht. Zo is niet alleen de collectie van bruidsmode die ze bij Valkengoed aanbieden helemaal compleet, er is er ook aan gedacht dat de aanstaande bruid en bruidegom misschien wel samen naar de winkel willen komen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie elkaar voor de bruiloft zien! En daarom zijn deze twee gedeeltes van elkaar afgesloten. Jullie kunnen dus prima samen langskomen en jullie worden dan allebei zo goed mogelijk geholpen. Zo sla je twee vliegen in een klap zonder deze bijzondere traditie te verbreken.

Maak een afspraak voor het zien en passen van de bruidsmode

Als je al een beetje hebt rondgekeken naar bruidsmode, dan weet je dat deze kledingstukken behoorlijk aan de prijs kunnen zijn. Je kunt je dan misschien ook wel voorstellen dat je niet zomaar bij Valkengoed even kunt rondneuzen. Wanneer je graag een of meerdere van onze jurken en/of pakken wilt passen die wij in het assortiment hebben, dan kun je hiervoor het beste een afspraak maken. Ben je toevallig in de buurt van de winkel? Dan staat het je uiteraard vrij om langs te komen. Als er een stylist beschikbaar is, dan helpt hij of zij jou graag verder. Het maken van een afspraak om de bruidsmode in ons assortiment te kunnen bekijken en passen kun je op twee manieren maken. Namelijk over de telefoon of via de website. Het is maar net waar jij de voorkeur voor hebt! Heb je aanvullende vragen over de bruidsmode van Valkengoed, dan is het handig om de telefoon op te pakken. Dan kun je al je vragen stellen en daarna meteen een afspraak maken. Maar het werkt natuurlijk ook uitstekend via de website. Je kunt in dat geval ook meteen het assortiment bekijken, want je kunt de bruidsmode uiteraard ook hier vinden.

Maak jouw keuze ver van tevoren

Het uitzoeken van een trouwjurk en/of -pak doe je niet zomaar. Hier kan best wel even overheen gaan. Je wilt die ene jurk of dat ene pak vinden om jouw speciaal dag ook echt speciaal te laten zijn. Daarom is het aan te raden om enkele maanden van tevoren al te beginnen met het zoeken naar jouw jurk of pak. Bij Valkengoed raden ze aan om dit zeker 4 tot 6 maanden van tevoren te doen. Je hebt hier dan ook meteen rekening gehouden met het feit dat wanneer de bruidsmode speciaal besteld moet worden, dit best wel even kan duren. Op deze manier ben je er toch nog verzekerd van dat de bruidsmode op tijd geleverd zal worden en dat je dus ook nog een aantal aanpassingen kunt laten doen, mocht dit nodig zijn. Lees meer..