Waar vind ik een cursus Engels?

Goed Engels kunnen spreken is tegenwoordig meer nodig dan ooit. Het is dan ook geen overbodige luxe om te investeren in een cursus Engels als je het gevoel hebt dat je op dat vlak nog wel wat te leren hebt. Bij Masterclass English in Rotterdam ben je aan het goede adres als je jouw Engels wilt verbeteren. Zij geven namelijk cursussen in de Engelse taal op verschillende niveaus. Het maakt dus niks uit of je al enige kennis van de taal hebt of juist nog helemaal niets, bij hen kun je terecht en direct instromen op jouw eigen niveau. Sterker nog, zelfs als je al redelijk goed Engels kan maar alleen aan bijvoorbeeld je uitspraak wilt werken kun je bij Masterclass English terecht voor een cursus Engels. Wij Nederlanders staan er namelijk om bekend best een slechte uitspraak in het Engels te hebben, met vaak een behoorlijk Nederlands accent. Mensen die de taal vloeiend spreken pikken op vakantie de Nederlanders er zo uit omdat je het heel goed kunt horen aan het accent. Geldt dit voor jouw uitspraak ook? Contacteer Masterclass English dan eens om te overleggen wat ze op dat vlak voor jou kunnen betekenen en ga zo snel mogelijk in een groep aan de slag met converseren in het Engels. Zo oefen je jouw uitspraak terwijl er een ervaren leraar luistert en je waar nodig kan verbeteren. 

Cursus Engels voor beginners.

Ook als je nog nooit Engelse les hebt gehad, of zo lang geleden dat je het je simpelweg allemaal niet meer herinnert kun je starten bij Masterclass English. Ze bieden namelijk een cursus Engels op alle niveau’s aan, en dus ook voor beginners. Je start dan direct goed met een ervaren leerkracht, en zult zien dat je in korte tijd al veel leert. De cursussen voor beginners starten doorgaans met de focus op de volgende onderdelen:

  • Engelse grammatica
  • Engelse uitspraak
  • Engelse persoonlijke voornaamwoorden
  • Engelse vakantiezinnetjes

De laatste is heel praktisch omdat veel mensen Engels willen leren, simpelweg om op vakantie beter uit de voeten te kunnen. In dat geval kan het handig zijn om daar in je cursus Engels al aandacht aan te hebben besteed. Je weet dan tenminste op vakantie hoe je een gesprekje aanknoopt in bijvoorbeeld de supermarkt, en hoe je een dokter kunt vertellen waar je last van hebt als je iets is overkomen. 

De voordelen van Engelse les

Bij Masterclass English merken ze dat mensen die hun cursus Engels volgen al gauw veel plezier beleven aan de door hen geleerde taal. Het Engels is namelijk zo alom aanwezig in onze maatschappij dat wanneer je het niet spreekt je best wat dingen mist. Op televisie bijvoorbeeld, zul je merken dat het Engels heel veel wordt gebruikt, maar ook in reclameboodschappen op straat en op de radio. Wanneer je een poosje die cursus Engels voor beginners hebt gevolgd zul je merken dat je al veel makkelijker met Engelse liedjes meezingt op de radio en dat je weet wat ze zingen. Dit is super leuk als je dit voorheen nooit kon! Engels is echt een wereldtaal, gun jezelf dus die cursus Engels van Masterclass English en leer het jezelf ook spreken. Je zult er geen spijt van krijgen!

https://masterclassenglish.com/nl/homepage/