Serverkast kopen?

Dat doet u bij Patchkast.nl. Een digitaal netwerk bestaat niet alleen uit een server, maar ook switches en routers zijn van belang voor een goed functionerend netwerk. Bij Patchkast.nl bent u een het juiste adres voor een serverkast van de beste kwaliteit. Wilt u dat uw netwerk goed werkt, dat is de juiste installatie van belang. Een serverkast zorgt hiervoor. Bij Patchkast.nl vindt u een ruim assortiment patchkasten en andere handige accessoires voor uw server.

19 inch rack

Patchkast.nl biedt u serverkasten van 19 en 10 inch. Vaak wordt voor apparatuur de standaardbreedte van 19 inch aangehouden. De aankoop van een 19 inch rack is een proces dat aandacht nodig heeft. U wilt uiteraard wel de juiste serverkast voor al uw apparaten vinden. Daarnaast is een serverkast van belang om alle apparatuur te beschermen van stof en ander vuil van buitenaf. Behoeften zijn altijd anders en daarom vindt u hier een divers aanbod van 19 inch racks. Een standaard 19 inch kast is voorzien van vier 19 inch profielen zodat de server gemakkelijk gemonteerd kan worden.

Serverkasten en accessoires

U vindt bij Patchkast.nl nog veel meer om uw netwerk zo efficiënt mogelijk te laten werken. Gaat uw voorkeur uit naar een serverkast met glazen of geperforeerde deur? Geeft de server veel warmte af, kies dan zeker voor een geperforeerde deur. Deze zorgt ervoor dat de warmte uit de kast kan. Een glazen deur biedt uitkomst indien de server veel geluid maakt. Het is ook mogelijk om uw serverkast te voorzien van lades, op deze manier heeft u belangrijke papieren altijd bij de hand. Veel kabels weg te werken? Bekijk dan de kabelgoten in het assortiment eens. Het is zelfs mogelijk uw serverkast mobiel te maken door er wielen onder te plaatsen. Ook stekkerdozen, sokkels, verlichting voor in de serverkast en switches vindt u in de collectie van Patchkast.nl.

Serverkasten en de beste service

Wachten is nooit leuk, daarom verzekeren ze u bij Patchkast.nl van een snelle levering. Ook kunt u de beste service verwachten. Komt u er niet uit met al dat aanbod? Vraag deze specialisten gerust om hulp. Zoekt u een bepaald product, maar kunt u het niet vinden? Vraag het gerust!

Bestel uw serverkast online

Zowel organisaties als in huis bent u afhankelijk van een goed werkend netwerk. Een goede serverkast helpt hierbij. Het is bij Patchkast heel gemakkelijk een serverkast te bestellen. Ziet u een uitvoering dat aansluit op uw wensen? Plaats uw bestelling in uw winkelmand, maak een keuze uit een van de betalingsmogelijkheden en uw aankoop wordt zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd. Wilt u meer weten over serverkasten of het creëren van een optimaal netwerk? Breng een bezoek aan de website en ontdek de eindeloze mogelijkheden!