Flyers

Helemaal zelf flyers ontwerpen, dat kan ook bij Drukwerkdeal.nl. We hebben het dan niet alleen over de vormgeving van de flyer, maar ook de afbeelding en de teksten die op de flyer terecht komen. Dankzij de ontwerptool geven ze iedereen de mogelijkheid zelf te ontwerpen en vervolgens een opdracht in te sturen. Mocht je dus zelf niet over de ontwerpprogramma’s beschikken, dan kan je toch zelf een ontwerp maken. Op deze manier is deze promotiewijze toch nog een mogelijkheid. Heb je tijdens het ontwerpen vragen, dan kan je aan de hand van de chat vragen stellen. Zij staan klaar voor hun klanten om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat van flyers ontwerpen soepel verloopt. Wanneer jouw ontwerp klaar is, dan kan je kiezen op wat voor papier en in welke maten je flyer wordt bedrukt. Je kan deze opties ook bekijken tijdens het flyers ontwerpen zelf. Zo kan je wellicht je ontwerp aanpassen aan de opties voor het formaat. Andersom is het ook prettig om te weten welke maten er bestaan. Zo weet je hoeveel ruimte je hebt voor je ontwerp. Vervolgens kan je met de flyers ontwerpen aan de slag, met daarin al de maten en de afwerking in je hoofd.

Jouw unieke flyers ontwerpen

Dat is het andere voordeel van zelf flyers ontwerpen. Zo weet je zeker dat je een unieke flyer gaat verspreiden, die gaat opvallen bij de ontvangers. Zeker als je op een beurs of een ander evenement gaat staan, dan is het handig een flyer rond te delen die de aandacht krijgt. Dat is tenslotte het doel van het promoten met een flyer. De aandacht trekken naar jouw boodschap. Dit lukt nog beter als je tijdens het flyers ontwerpen rekening houdt met unieke en kwalitatieve kenmerken. Naast een uniek formaat als rechthoekig of vierkant, speelt ook de kwaliteit van het papier een grote rol. Zo biedt Drukwerkdeal.nl de keus uit de volgende papiermaterialen:

  • Houtvrij gesatineerd mc met glans: een glanzende papiersoort met een platte structuur die geschikt is als je full color afbeeldingen erop wilt afdrukken.
  • Houtvrij mat mc: dit papier heeft een matte structuur, maar is net zo geschikt voor full color afbeeldingen.
  • Houtvrij natuurkarton wit: een ruwe kartonsoort waarmee je de flyer ook nog goed kan vouwen.
  • Houtvrij offset: ruwer papier dat gepast is als je ook een gelijmde hechting toepast.
  • Ice silver metallic: dit papier heeft een luxe uitstraling door de zilveren, lichtgevende glans aan beide kanten.
  • Static foil: kunststof materiaal met een statische lading waardoor het blijft plakken op vlakke en gladde ondergronden.

Bestellen en verzenden

Nadat je alle stappen doorlopen bent na de flyers ontwerpen, is de volgende stap de bestelling doorgeven en het type verzending doorgeven. Over het algemeen kan de flyerbestelling binnen 5 werkdagen ontvangen. Mocht je toch liever de levering eerder ontvangen, dan is dat mogelijk. Je betaalt hier dan wel een extra bedrag voor. Wat de kosten worden krijg je snel genoeg te zien. Mocht je zelf zorgen voor het uitdelen en verspreiden, dan is het nog handiger om ze zo snel mogelijk te ontvangen. Zo kan je ze allemaal nog controleren en verdelen. Maar je kan ook naast de flyers ontwerpen, de verspreiding overlaten aan Drukwerkdeal.nl. Aan de hand van de postcode geef jij het verspreidingsgebied aan en vervolgens zorgt Drukwerkdeal.nl ze huis-aan-huis verzonden worden. Ongeveer een maand na het flyers ontwerpen op de website, liggen jouw ontwerpen op de mat van verschillende huisadressen. Dankzij een gedetailleerd programma en de beschikbaarheid van het professionele advies van specialisten, is Drukwerdeal.nl perfect voor hoogwaardige en kwalitatieve flyers ontwerpen.