Op zoek naar een expert in verpakkingsmateriaal

Sinds een paar jaar koop in producten zonder merk in het buitenland in en verkoop die op marktplaatsen. De verkopen gaan goed en ik heb veel tevreden klanten. Het leek mij verstandig om twee merken te starten en de producten onder die twee namen te verkopen, zodoende kan ik gemakkelijker de producten verkopen op mijn eigen websites en weten klanten wat zij kunnen verwachten. Ik registreerden de merken, liet twee websites maken en ging op zoek naar een oplossing voor de verpakkingen. Ik zocht een bedrijf dat een expert is in verpakkingsmateriaal, want zelf wist ik niet hoe ik dit moest aanpakken. Ik kwam uit bij Brabo Verpakkingen en zij hebben mij erg goed geholpen. Ik verkoop al een aantal jaar producten via verschillende marktplaatsen in Europa en kan hier goed van rondkomen. Ik koop producten zonder merk in bij verschillende leveranciers en selecteer goede kwaliteit producten, die ik voor een goede prijs kan verkopen. Ik verkocht veel verschillende producten, maar het grootste gedeelte valt onder twee categorieën. Ik wilde ook graag via eigen websites gaan verkopen en het leek mij het beste om twee merken te starten. Ik registreerde de merken en liet logo’s en twee websites ontwerpen. Ik wilde ook graag mijn logo laten drukken op de producten en het verpakkingsmateriaal en zocht uit hoe ik dit kon doen. Gelukkig konden mijn leveranciers helpen met het logo drukken op de producten, maar zij konden geen goede oplossing leveren voor de verpakkingen. Ik koop producten in bij verschillende leveranciers, maar wil graag dezelfde, of vergelijkbare verpakkingen voor de producten en dit kon ik niet via hun voor elkaar krijgen. Daarom wilde ik op zoek gaan naar een bedrijf met veel ervaring in verpakkingsmateriaal in Nederland. Ik hoopte dat zij mij konden adviseren en met een goede oplossing konden komen

Een expert in verpakkingsmateriaal gevonden

Online zocht ik naar bedrijven die verpakkingsmateriaal maken en vond een aantal websites. Ik benaderde drie bedrijven en vertelde over mijn problemen en vroeg wat zij voor mij konden doen. Een bedrijf kon geen goede oplossing bieden en met de andere twee had ik een gesprek. Met Brabo Verpakkingen had ik een zeer goed gesprek en zij kwamen direct met veel goede ideeën en leuke oplossingen. Dit bedrijf helpt veel verschillende bedrijven in diverse branches met verpakkingsmateriaal en heeft veel ervaring. Zij kunnen verpakkingen maken van verschillende materialen in veel vormen en maten. Ik had direct een goed gevoel bij dit bedrijf en besloot om met hun verder te gaan.

Mooie verpakkingen voor mijn producten

Ik besloot om mij eerst te richten op een van de twee merken en Brabo Verpakkingen het verpakkingsmateriaal te laten verzorgen. De samenwerking met dit bedrijf was erg goed en de verpakkingen zijn erg mooi geworden. Ik ben erg blij met de hulp van dit bedrijf en zij zullen ook de verpakkingen maken voor het andere merk. Ik kan Brabo Verpakkingen aanraden voor het maken van verpakkingsmateriaal.

  • Zij kwamen direct met veel goede oplossingen en ideeën
  • Zij helpen bedrijven in verschillende branches en hebben veel ervaring
  • Zij kunnen verpakkingen maken van verschillende materialen
  • Ik ben zeer tevreden over de gemaakte verpakkingen