Dozen gezocht? Dozenlatenmaken.nl voor dozenproductie naar wens!

De ideale kartonnen dozen bestellen voor het verzenden van bijvoorbeeld artikelen uit uw webshop? Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u geheel naar eigen wens dozen samenstellen! Stop daarom met het zoeken naar een verpakkingsmateriaal leverancier. U bestelt uw ideale kartonnen dozen eenvoudig en vooral voordelig in de webshop van Dozenlatenmaken.nl! Bekijk ons uitgebreide assortiment of stel gelijk uw eigen dozen samen via onze website: Dozenlatenmaken.nl. Bovendien bieden wij bedrukkingsmogelijkheden voor een persoonlijke én herkenbare uitstraling van hoge kwaliteit.

Doos bestellen

Mogen uw dozen opvallen of bent u al langere tijd opzoek naar een specifieke afmeting? Dan staan wij van Dozenlatenmaken.nl al sinds 1978 voor u klaar! Maatwerk leveren wij door onze geavanceerde technieken zeer snel en uiteraard voor de meest voordelige prijzen toe te laten passen. Wij staan letterlijk dag en nacht voor u klaar, om de perfecte dozen voor u te produceren. Als dé verpakkingenleverancier voor veel bedrijven, staan wij ook graag voor uw bedrijf klaar. Onze dozen zijn representatieve verpakkingen die u eenvoudig in elkaar kunt vouwen. Uw producten dienen uiteraard veilig te kunnen worden verstuurd naar uw klanten. De kwaliteit ligt altijd hoog, zodat u flink kunt besparen op omruil- en retourneerkosten van producten die kapot of beschadigd zijn overgekomen door slechte verpakkingen. Goede verzending zorgt daarbij voor positieve beoordelingen! Iedereen houdt ervan om een mooi pakket uit te pakken met zijn of haar (lang) verwachte aankoop erin.

Kartonnen doos op maat samenstellen

Hoe kan ik mijn eigen dozen samenstellen? U vult zelf de gewenste maat, het aantal en de kartonkwaliteit in. Daarbij kunt u bij een aantal modellen kiezen voor handvatten. De ideale doosgrootte is een maat, waarbij de doos niet hoger is dan de lengte. Denk bijvoorbeeld aan 600 x 400 x 300 mm (LxBxH). Het samenstellen gaat heel eenvoudig met onze online configurator. Allereerst kiest u het type doos. Een vouwdoos, wikkeldoos of liever een brievenbusdoos? Daarna vult u de gewenste maten in, het aantal dozen dat u nodig heeft en de kartonkwaliteit. Zelf samengestelde dozen zijn al te bestellen vanaf 50 stuks. Als u alles heeft ingevuld, kunt ten slotte kiezen voor het personaliseren van uw dozen door deze te laten bedrukken. Dit geeft een extra luxe uitstraling bij ontvangst voor de klant en zorgt voor herkenbaarheid. Bedrukken is mogelijk in zowel zwart-grijstint als fullcolor. Met onze geavanceerde fullcolor inkjetprinters is alles mogelijk. Van bedrijfsnamen, logo’s en slogans tot volledige productafbeeldingen. Vergeet uiteraard de barcodes en/of waarschuwingstekens niet in het ontwerp mee te nemen. Zo kunt u geheel zelf uw ontwerp aanleveren, passend bij uw bedrijf en verzending.

Voordelen doos bestellen bij Dozenlatenmaken.nl:

  • Hoge kwaliteit kartonnen dozen
  • Eenvoudig in elkaar te vouwen
  • Leverbaar in bijna elk gewenst formaat
  • Bedrukken in zwart-grijs of fullcolor
  • Dozen in de kleuren wit of bruin beschikbaar
  • Snelle levertijden
  • Al vanaf 50 stuks
  • Vriendelijk, betrokken en deskundig personeel
  • Jaren ervaring en diverse andere verpakkingsmogelijkheden

Bestel vandaag nog uw samengestelde dozen. Geheel naar eigen formaat, eventuele bedrukking en gewenste oplage. Hulp nodig? Onze collega’s helpen u graag verder met het samenstellen van uw ideale dozen. Bekijk onze mogelijkheden overzichtelijk online en start gelijk met het samenstellen: dozenlatenmaken.nl. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch, als via de chat en e-mail bereikbaar.