LED inbouwspots kopen voor de woonkamer

Mijn vrouw en ik wonen al acht jaar in ons huis en besloten dit jaar om de woonkamer te laten verbouwen. Toen wij het huis kochten, lieten wij de badkamer en keuken verbouwen, maar was er niet genoeg geld meer over voor de woonkamer. Wij vonden de badkamer en keuken destijds belangrijker, daarom besloten wij om de  woonkamer uit te stellen. Acht jaar later vonden wij het tijd worden om de woonkamer aan te pakken en een goede vriend wilde helpen met de verbouwing. Wij wilden verschillende dingen veranderen en wilden ook graag LED inbouwspots plaatsen. Op de website pretmetled.nl konden wij voordelig mooie spots kopen en mijn vriend heeft die geplaatst. Toen mijn vrouw en ik acht jaar geleden dit huis kochten, wilden wij direct veel laten verbouwen. Helaas vielen een aantal dingen duurder uit dan wij hadden ingecalculeerd, daarom konden wij niet alles doen wat wij wilden. Mijn vrouw en ik vonden de keuken en de badkamer het belangrijkste, daarom stelden wij een verbouwing van de woonkamer uit. Mijn vrouw en ik koken graag, daarom vonden wij een nieuwe keuken belangrijk en de badkamer zag er toen erg oud uit. Na acht jaar besloten wij om eindelijk de woonkamer te verbouwen en een vriend wilde ons hiermee helpen. Wij hadden verschillende ideeën en wilden onder andere LED inbouwspots in de woonkamer plaatsen. Een kennis van ons heeft niet zo lang geleden zelf zijn woonkamer aangepakt en had LED-verlichting geplaatst en dit vonden wij er erg mooi uitzien. Wij hadden onze ideeën voorgesteld aan onze vriend, want hij zou alles uitvoeren, maar hij gaf aan dat hij alles kon uitvoeren. Hij had weinig ervaring met LED inbouwspots, maar dacht dat hij deze ook gemakkelijk kon plaatsen in de woonkamer. 

LED inbouwspots gekocht op pretmetled.nl

Mijn vrouw en ik zochten naar webshops waarop wij LED inbouwspots konden kopen en vonden diverse bedrijven. Wij kwamen onder andere de website pretmetled.nl tegen en hebben hier de spots gekocht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in LED-verlichting en heeft een zeer groot aanbod. Wij vonden op deze website de spots waar wij naar zochten en zagen dat die hier zeer voordelig te koop waren, doordat wij meerder producten kochten, kregen wij zelfs korting. Op de website staat veel informatie die de keuze gemakkelijker maakt en er is zelfs een handleiding te downloaden voor het installeren van de LED inbouwspots. Wij kochten alle producten die wij nodig hadden en onze bestelling zou de volgende dag aankomen.

De handleiding was erg handig

Twee weken geleden werden de LED inbouwspots geplaatst door mijn vriend en wij waren blij dat wij de handleiding hadden gedownload. Mijn vriend was aan het twijfelen en met de handleiding konden wij alles opzoeken. De verlichting kwam uiteindelijk af en is erg mooi geworden. Wij kunnen de lampen dimmen en de woonkamer wordt zeer mooi verlicht. Voor het kopen van LED inbouwspots is pretmetled.nl een goede keuze.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in LED-verlichting
  • Wij vonden op deze website mooie spots voor een goede prijs
  • Wij kregen korting door meer artikelen te kopen
  • Op de website staat veel informatie en een handleiding
  • Onze woonkamer is nu zeer mooi verlicht met de spots