Een auto import service gebruiken

Een auto kopen in Nederland is erg duur, vooral als je een nieuwe auto wil kopen. Een vriend van mij heeft een half jaar geleden een jonge tweedehands gekocht in Duitsland en raadde mij aan om dit ook te doen. Hij zei dat de auto veel minder heeft gekost en zelfs na alle belastingen was hij nog zeer voordelig uit. Hij had de import zelf gedaan en zei dat dit hem een beetje tegenviel, omdat het veel werk was. Ik had wel interesse in het kopen van een auto uit Duitsland, maar wilde dit dan wel met een auto import service doen. Via de website zorgeloosimporteren.nl kon ik voordelig een auto kopen en die werd voor mijn deur afgeleverd. Ik ben iemand die graag auto rijdt en gebruik mijn auto dagelijks, maar autorijden is erg duur in Nederland. Ik wilde graag een andere auto kopen, maar vond een nieuwe auto te duur. Je kan ook voordeliger een tweedehands auto kopen, maar dan moet je geluk hebben dat de auto geen kuren heeft. Een vriend raadde mij aan om een auto te kopen in Duitsland en deze te importeren. Hij had dit een half jaar geleden gedaan en zei dat hij veel geld kon besparen. Ik vond dit erg interessant, maar had geen zin in al het werk dat bij de import kwam kijken. Hij dacht dat het ook mogelijk was om een auto import service te gebruiken en dat je dan waarschijnlijk alsnog voordeliger uit bent. Ik had mijn twijfels, daarom had ik eerst nog een aantal auto’s in Nederland bekeken, maar vond een auto importeren toch een interessante oplossing. Als ik een voordelige auto import service kon vinden en een mooi bedrag kon besparen, dan wilde ik dit alsnog de import laten doen door een bedrijf.

Een complete auto import service

Ik zocht online naar bedrijven die een auto import service aanboden en vond diverse bedrijven. Een van de bedrijven die ik had gevonden was zorgeloosimporteren.nl en besloot om voor hun te kiezen. Dit bedrijf biedt een complete service aan, waar ze de auto eerst inspecteren, onderhandelen met de verkoper en de auto voor de deur afleveren. Ik vond de prijs voor de auto import service al erg goed en zou daarnaast het voordeel van de onderhandelingen kunnen houden. Ik had een mooie jonge tweedehands gevonden in Duitsland en dit bedrijf zou voor mij de hele import regelen.

Goedkoop een goede auto gekocht

Vorige maand gingen de medewerkers aan de slag met de auto import service en leverden de auto bij mij thuis af. Zij hadden de auto goed geïnspecteerd en hadden nog wat van de prijs kunnen afdingen. Uiteindelijk heb ik goedkoop een goede auto gekocht die slechts een jaar oud is. De auto ziet er prachtig uit en ik ben erg blij met de auto, want hij rijdt heerlijk. Ik was erg tevreden over de auto import service van zorgeloosimporteren.nl en vind dit bedrijf een goede keuze.

  • Dit bedrijf regelt de gehele import
  • Van te voren controleren zij de auto
  • Ik kreeg het voordeel van de onderhandeling
  • De auto werd perfect voor de deur afgeleverd