Wilt u graag de continue medewerkerstevredenheid meten?

Wanneer u een eigen bedrijf heeft of leidinggevende bent binnen een bedrijf weet u hoe belangrijk het is om de medewerkers van uw bedrijf tevreden te houden. Uiteraard creëert dit een prettige werksfeer, zonder ruzies of tegenslagen. Naast een fijne werksfeer zorgen tevreden medewerkers ook voor een verhoging van de productie en daarmee een verhoging van de omzet. Het is dus erg belangrijk dat u de continue medewerkerstevredenheid binnen uw bedrijf, met behulp van Solkie, regelmatig meet. Wanneer u meerdere malen de continue medewerkerstevredenheid met behulp van Solkie heeft gemeten is het belangrijk om vergelijkingen te maken. Zijn uw medewerkers over de tijd meer tevreden geworden? Of hebben zij juist een meer ontevreden gevoel gekregen wanneer zij bij uw bedrijf aan het werk zijn? En wat kunt u doen om deze continue medewerkerstevredenheid welke u meet te verbeteren?

Het meten van de continue medewerkerstevredenheid binnen uw bedrijf met behulp van Solkie

Solkie is een bedrijf welke een methode heeft ontwikkeld waarmee u de continue medewerkerstevredenheid binnen uw bedrijf kunt meten. Nou vraagt u zich natuurlijk af: hoe meet je eigenlijk de continue medewerkerstevredenheid? Solkie maakt hierbij gebruik van online/mobile vragen. In het kort meet u de continue medewerkerstevredenheid, en werkt Solkie, als volgt:

  • De drijfveer achter Solkie is het verbeteren van het werkende leven, voor zowel de medewerkers als de leidinggevenden van bedrijven.
  • Het doel van Solkie is om organisatieveranderingen en groei zichtbaar te maken. Dit wordt gedaan met behulp van online of mobile vragen waar vervolgens ook antwoorden op terug worden gegeven. Het is dus een samenspel tussen de gebruiker van Solkie en Solkie zelf. 
  • De feedback die Solkie krijgt van de invullende partijen wordt gebruikt om de financiële en menselijke gezondheid van het bedrijf in kaart te brengen.
  • Wanneer u de continue medewerkerstevredenheid meet met Solkie krijgt u inzicht in welke aspecten van uw bedrijf goed functioneren en welke aspecten aandacht nodig hebben. Dit laat Solkie zien op basis van veranderingen; besturen of leidinggeven aan de juiste organisatieveranderingen gaat sneller en efficiënter wanneer de veranderingen duidelijk zichtbaar zijn.
  • Kortom: Solkie is een bedrijf en methode welke staat voor het effectief meten van de continue medewerkerstevredenheid. 

Voordelen van het meten van uw continue medewerkerstevredenheid met Solkie

In de inleiding zijn al diverse redenen genoemd waarom het belangrijk is om uw continue medewerkerstevredenheid te meten over de tijd. Op de uitslagen van Solkie kunt u als manager inspelen om ervoor te zorgen dat iedereen binnen het bedrijf tevreden is met het functioneren van het bedrijf en met plezier naar zijn/haar werk gaat. Voordelen die hierop volgen zijn meer productiviteit, meer marge, hogere klanttevredenheid, minder verzuim en minder verloop. Verder hoeft u zich ook geen zorgen te maken over hoe de continue medewerkerstevredenheid gemeten zal worden met Solkie; het afnemen van de Solkie test is zeker geen tijdrovende bezigheid. Verder is het ook geen ellendig lange vragenlijst, waardoor het ook niet vervelend is voor uw medewerkers om deel te nemen aan de meting van de continue medewerkerstevredenheid binnen het bedrijf. Via Solkie krijgen de medewerkers elke maand een paar vragen welke binnen 5 minuten te beantwoorden zijn.

https://solkie.nl/