Wij maken uw bouwhekbanners voor een goede prijs

Wie een bouwproject midden in de stad moet gaan doen, kan veel baat hebben bij bouwhekbanners. Deze kunt u namelijk op maat laten maken en op deze bouwhekbanners kunt u aan het publiek bekendmaken wat u op de betreffende locatie aan het doen bent. U ziet dit vaak bij de bouw van nieuwe appartementencomplexen. Op het moment dat u aan het bouwen bent, kunt u op de bouwhekbanners alvast mensen werven om deze woningen te komen kopen of om zich in te schrijven om een appartement te komen huren. Mocht u graag van deze bouwhekbanners gebruik willen maken, dan kunt u altijd een keer contact opnemen met een van onze mensen. Wij zijn namelijk de mensen van Cubord.com en wij zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van bouwhekbanners. Wij kunnen bouwhekbanners op maat maken en kunnen ervoor zorgen dat iedere afbeelding die u maar op het doek zou willen hebben, op groot formaat op de bouwhekbanners komt te staan. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen waardoor onze bouwhekbanners dus meerdere doelen kunnen dienen. Ten eerste kunt u er zeker van zijn dat wij sterk materiaal gebruiken waardoor u dus voorkomt dat er bijvoorbeeld puin of ander bouwmateriaal op de straat zal vallen waarbij u voorbijgangers zou kunnen verwonden. Ten tweede zorgen wij ervoor dat wij altijd met hoogwaardig meshdoek waardoor de wind geen grip kan krijgen op dit materiaal. Meshdoek is namelijk voorzien van allerlei kleine gaatjes waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw bouwhekbanners niet door de wind te grazen zullen worden genomen. Mocht u voorbeelden willen zien van de bouwhekbanners die wij in de loop der jaren hebben weten te maken, dan raden wij u aan om even naar onze site Cubord.com te komen kijken. Hier kunt u eenvoudig zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

U kunt onze bouwhekbanners ook op onze textielframes spannen

Wanneer u zelf geen textielframes meer heeft om uw bouwhekbanner op te monteren, dan kunnen wij u uiteraard ook voorzien van textielframes. Deze zijn altijd gemaakt van hoogwaardig aluminium wat betekent dat u hier heel veel gewicht aan kunt hangen, zonder dat deze textielframes zelf van veel gewicht zijn. Het is namelijk in de bouw zeer belangrijk om de producten die u gebruikt niet te zwaar te maken, want dat brengt weer de nodige risico’s met zich mee. Omdat onze textielframes van heel weinig gewicht zijn, kunt u ze ook eenvoudig verplaatsen. Dat is in het bijzonder geschikt voor projecten die op meerdere plaatsen herhaald worden, bijvoorbeeld wanneer een woningbouwvereniging de woningen van de huurders komt schilderen. U zult ervaren dat u hier heel veel gemak van kunt ervaren. Wij kunnen de textielframes altijd voor u op maat maken, dus u hoeft nooit bang te zijn dat u geen geschikte textielframes bij ons zult kunnen vinden. Kom daarom snel een keer naar onze site Cubord.com kijken om te zien hoe eenvoudig het is om bij ons textielframes of bouwhekbanners te bestellen. Uiteraard kunt u eerst een prijsopgave aanvragen voordat u besluit om met ons zaken te gaan doen.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet

Wij hopen dat wij u een duidelijk beeld hebben kunnen geven van onze mogelijkheden en wij raden u aan om, wanneer u nog vragen heeft, ons dit te laten weten. Wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing. Kortom: