Wat is de beste stalinrichting voor de agrarische sector?

De beste stalinrichting voor de agrarische sector, dat is toch wel een eis die u mag stellen. Want aan een moderne stal voor uw bedrijf wilt u toch ook de beste eisen kunnen stellen, zodat er een stalinrichting van kwaliteit zal zijn? U bent op de juiste plek beland, want bij Tasche werken ze daarom op basis van de laatste ontwikkelingen, innovaties en de benodigde technieken. Zij zorgen er op deze manier voor dat de stalinrichting aan alle eisen kan voldoen en geavanceerder dan ooit is. Wat zij zoal voor u kunnen betekenen, wie zij zijn zal aan bod komen zo. Daarnaast algemene informatie over stalinrichting en ook wat zij in hun aanbod hebben, zodat u alvast kunt oriënteren. 

Stalinrichting en Tasche, een perfect duo

De stalinrichting die Taste aanbiedt is van hoge kwaliteit. Zij kunnen daarom worden genoemd als een perfect duo. Maar wie zijn zij precies? Waarom kunnen ze voor u van groot belang zijn en derhalve een grote rol spelen in de keuze van uw inrichting voor de stallen? Tasche is een familiebedrijf. Zij zijn al ongeveer 75 jaar actief in de staalbouw en ook stalleninrichting. Zij hebben jarenlang inzet en klantgerichtheid getoond, dat hebben zij ontwikkeld en zij staan daar ook om bekend. Een bedrijf dat is uitgegroeid tot een betrouwbare plek waar men meedenkt, waar geen verplichtingen zijn (behalve met betrekking tot de koopovereenkomst). Tasche is gecertificeerd om te produceren volgende daarvoor geldende normeringen voor hoofddraagconstructie NEN 1090-1 en NEN 1090-2. Dat zal voor de een meer betekenen dan voor de ander, dat beseffen wij ons ook. Toch wilde we het wel genoemd hebben. Daarnaast is hun bedrijf volledig VCA gecertificeerd. De landbouwmechanisatie en stalinrichting is al 50 jaar gespecialiseerd in de verkoop en ook de onderhoud van landbouwmachines en tractoren. Naast het verzorgen van complete stalinrichtingen zijn zij dus erg actief op nog meer verschillende gebieden.

Wat bieden zij precies aan? 

U kwam hier om een betrouwbare aanbieder te zoeken die kwalitatief hoogwaardig materiaal op het gebied van stalinrichting kan leveren. Dat moet inmiddels gelukt zijn, maar wat voor aanbod bestaat er dan? En niet alleen op het gebied van stalinrichting moet je hier zijn, zij bieden in het kort namelijk het volgende aan:

  • Landbouwmechanisatie
  • Stalinrichting
  • Op maat gemaakte hekwerken
Van koeverkeer tot ligboxafscheidingen, zij hebben het allemaal. In hun werkplaats hebben ze een uitgebreid onderdelenmagazijn en kunnen ze vrijwel elk hekwerk maken op basis van specifieke behoeften die bij u als (potentiële) klant bestaan. Meer vragen over de diensten kunnen altijd gesteld worden via ons of via Tasche zelf. Zij staan namelijk altijd open voor het beantwoorden van vragen, via de mail of via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat. Vrijblijvend kunt u een mailtje sturen of een belletje plegen om uw vraag te stellen. Zij helpen u graag verder en er is voor u geen reden om te twijfelen. Het perfecte duo is dus gevormd. Nu hoeft u alleen nog maar deel uit te gaan maken van een overeenkomst en kunt u uw stal geheel naar uw wensen inrichten!