Waar bestel je een origineel kerstpakket?

Elk jaar opnieuw een origineel kerstpakket verzinnen voor je werknemers is een hele klus. Je wilt iedereen tevreden stellen en niet overkomen als een gierige werkgever. Gelukkig kun je via kerstpakketonline.nl al voor een zacht prijsje hele mooie pakketten voor kerst bestellen. Deze zijn samengesteld door hun eigen team experts en hebben vrijwel allemaal hun eigen thema. Je kunt er bijvoorbeeld een kerstpakket op kleur bestellen, zoals het Blue Lagoon XL pakket. Deze kost €61,80 en daarvoor krijg je maar liefst 61 verschillende artikelen. Er zit onder andere het volgende in dit blauwe kerstpakket:

  • Een zak Croky chips
  • Blauwe m&m’s (crispy smaak)
  • Doritos bites
  • Sportlife kauwgom
  • Prince Stars koekjes
  • Bavaria biertjes

Alles producten zijn uitgekozen om hun blauwe verpakking. Het ziet er dan ook mega feestelijk uit als je alles bij elkaar ziet. Bovendien is dit pakket vele malen goedkoper als je het koopt via kerstpakketonline.nl dan wanneer je al deze producten zelf zou gaan kopen in de supermarkt. Zij kunnen het namelijk in grote voorraden tegelijk inkopen en daarom flinke korting krijgen op de groothandelsprijs. Daar profiteer jij als ondernemer van door een voordelig kerstpakket te kunnen bestellen voor jouw werknemers. Daarnaast scheelt het natuurlijk ook al een hele hoop dat je er zelf geen gedoe aan hebt. Je hoeft er namelijk helemaal niets voor te regelen, enkel de kerstpakketten online in hun webshop te bestellen. Ze worden dan kant-en-klaar verpakt en op het door jou gewenste adres afgeleverd wanneer je ze wil hebben. Dit kan op de dag voordat de kerstvakantie op de zaak begint, maar ook al een week eerder, net wat je wenst.

Een thema kerstpakket bestellen

Je kunt natuurlijk zo’n volledig blauw kerstpakket bestellen via kerstpakketonline.nl, maar misschien vind je het juist leuk om een pakket met een speciaal thema te kopen. Ook dat is mogelijk in hun uitgebreide webshop vol kerstpakketten. Je vindt er bijvoorbeeld een super leuk tapas pakket. Deze bevat allerlei lekkere dipjes, soepstengeltjes, een houten plankje en allerlei ander lekkers wat je kunt gebruiken tijdens een tapas avondje. Er zit zelfs een fles wijn in dit kerstpakket, want wat is een avondje tapas eten zonder wijn? Wil je je werknemers liever een pakket zonder etenswaren geven? Dan kun je ook gaan voor een Rituals-pakket. In de webshop van Kerstpakkettenonline vindt je namelijk diverse, prachtige pakketjes vol luxe Rituals verzorgingsproducten. Dat is weer eens wat anders dan een pakket vol met etenswaren. Je loopt dan minder risico dat mensen producten gaan weggeven, want bijna iedereen is dol op de heerlijk geurende producten van Rituals!

Duurzame kerstpakketten kopen

In de webshop van Kerstpakkettenonline hebben ze een speciale categorie aangemaakt voor als u een duurzaam kerstpakket zoekt. Je zou het misschien niet verwachten, maar in vrijwel al hun categorieën hebben ze pakketten die volledig zijn samengesteld op basis van producten die voldoen aan de strenge criteria van duurzaamheid. Bestel bijvoorbeeld een Gezond Groen-pakket, met allerlei sapjes en leuke zakjes om planten in te groeien. Maar ook één van de Rituals pakketjes is volledig duurzaam geproduceerd. Wil je perse een duurzaam kerstpakket kopen voor je werknemers, maar weet je niet precies wat? Kijk dan even in de webshop van kerstpakketonline.nl. Daar vindt je het namelijk geheid!