Voordelen payroll?

Wilt u minder administratieve rompslomp, meer flexibiliteit in uw personeelsbestand? Kunt u daarbij ook wel wat hulp gebruiken bij het volgen en het correct toepassen van alle wijzigingen in wet- en regelgeving? En wilt u ook nog eens minder werkgeversrisico’s? Dan kan payroll flink veel voordelen voor uw bedrijf opleveren.

Wat is payroll?

Voordat u verder leest is het eerst handig om te weten wat payroll nou precies inhoudt. Payroll houdt in het kort in dat u uw werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollonderneming. Deze partij regelen het juridische werkgeverschap en de bijbehorende contractadministratie voor uw medewerkers.

Meer vrijheid

Door te samenwerken met een payroll onderneming hoeft u zich niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. U kunt zich puur richten op de andere dingen binnen het bedrijf. Dankzij payroll creëert u meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding.

Tarieven

Bent u benieuwd naar de payroll kosten? Er is geen vast bedrag wat u moet betalen voor payroll. Dit komt aangezien het afhankelijk is van diverse componenten en het verschilt per payrollaanbieder. PRO Payroll hanteert altijd een factor maal het brutoloon per werknemer. Via de website kunt u de tarieven online opvragen. De lijst met tarieven ontvangt u binnen korte tijd in uw inbox. Zo heeft u vandaag nog inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden.

Meer informatie over payroll?

Wilt u graag meer informatie over de voordelen van payroll? Dan raden we u aan om contact op te nemen met PRO Payroll. De specialisten bij dit bedrijf geven u advies op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden.