Urenregistratie personeel automatiseren?

Urenregistratie personeel automatiseren?Als eigenaar van een klein of middelgroot bedrijf bent u waarschijnlijk betrokken bij alle processen in uw onderneming. Het kan dan prettig zijn een aantal van die processen te automatiseren. Tegenwoordig is het mogelijk automatisch te factureren en uw boekhouding te laten doen met behulp van software. Dat geldt ook voor het bijhouden van de gewerkte uren van uw personeel. Hiermee houdt u eenvoudig controle over uren en kosten, en kunt u vervolgens op juiste wijze factureren aan uw klanten. Maak hiervoor gebruik van ShiftBase. Dit programma zorgt voor een uiterst zorgvuldige urenregistratie van uw personeel. Uw werknemers kunnen zelf invoeren waar zij aan hebben gewerkt en hoeveel uren zij hieraan hebben besteed. Achteraf krijgen zij en u het overzicht in de vorm van een compleet rapport. Dit rapport is ook in te zien op smartphones, zodat u op elk moment kunt zien waar u met uw organisatie staat. U kunt ShiftBase ook gebruiken als uw organisatie op meerdere plekken in Nederland of Europa actief is. Deze dienst voor urenregistratie van uw personeel bevindt zich in de Cloud en is waar dan ook te synchroniseren. 

Urenregistratie personeel voor projectmatig werken

Vooral als u op projectbasis werkt, zult u gebruik willen maken van urenregistratie. Uw personeel wordt immers ingehuurd voor een bepaald aantal uren. Geeft u vooraf een budget af? Dan wilt u tijdens de projecten natuurlijk monitoren of de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd binnen die tijd. Tevens kunt u ShiftBase gebruiken voor interne projecten, om een vinger aan de pols te houden. Met ShiftBase beschikt u over de volgende tools:

  • timetracking
  • HR management tool
  • roosters
  • rapporten

Bovendien heeft u de mogelijkheid voor elke werknemer in te voeren om welke contractvorm het gaat en of er min- of plusuren moeten worden gerekend. Vakantieuren kunnen ook worden ingecalculeerd. U heeft met ShiftBase dus een complete tool in handen voor het bijhouden en managen van uw uren. Kies ook voor automatische urenregistratie voor uw personeel en maak het uzelf gemakkelijk. ShiftBase is ideaal voor bedrijven die snelle groei doormaken en een professioneel systeem voor urenregistratie voor het personeel nodig hebben. Diverse kleine, middelgrote én grote Nederlandse bedrijven maken inmiddels gebruik van ShiftBase als hun systeem voor urenregistratie. Personeel en ondernemer weten zo beiden welke uren gemaakt worden. Ook voor werknemers is het prettig te weten hoeveel uren zij elke week werken of hoeveel minuren zij nog hebben. Dat zorgt ook voor een snellere afhandeling bij de personeelsadministratie. 

Urenregistratie voor zelfstandig ondernemers

Ook als ZZP’er kunt u ShiftBase gebruiken voor urenregistratie. U zult immers uw uren moeten registreren voor uw facturatie en voor het aanvragen van fiscaal voordeel. ShirtBase is dan ook zeer geschikt voor het registreren en bijhouden van uw uren voor verschillende projecten. U werkt zo moeiteloos aan meerdere projecten zonder u zorgen te hoeven maken over registratie achteraf. Als zelfstandig ondernemer moet u al genoeg zaken in de gaten houden. Besteed daarom uw urenregistratie uit door gebruik te maken van ShiftBase urenregistratie. Gebruikers van ShiftBase betalen per gebruiker, en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Uitproberen is geen probleem. U kunt veertien dagen ShiftBase gebruiken zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. De perfecte mogelijkheid om een app voor urenregistratie uit te proberen.