QI Wireless Charger van 123Megastore is top!

Bent u op zoek naar een qi wireless charger? Bekijk dan eens deze pagina. 123megastore. Ik heb mijn qi wireless charger hier ook vandaan en ben er erg tevreden over!

Wat is een qi wireless charger?

Een  qi wireless charger is een draadloze oplader. De qi wireless charger wordt steeds bekender en populairder onder smartphone gebruikers. Dat komt waarschijnlijk omdat ook steeds meer smartphones draadloos kunnen worden opgeladen. Heeft jouw smartphone deze functie nog niet? Dan kun je dat heel eenvoudig door een QI ontvanger aan te schaffen. Dit is een adapertje die je in jouw smartphone steekt. Door deze adapter kun je jouw smartphone draadloze laten op laden via een qi wireless charger. Super handig dus! Wist je dat er zelfs smartphone hoesjes bestaan waar een QI ontvanger is ingebouwd? Nee? Dan weet je dat nu. 


Waarom kiezen voor een qi wireless charger?

Er zijn een aantal reden waarom mensen kiezen voor een qi wireless charger en er ook niet meer zonder willen. Naast dat je geen gedoe meer hebt met opladers en snoeren waardoor je tijdens het opladen van jouw smartphone de smartphone maar op een beperkt aantal vierkante meters kunt gebruiken (of beter gezegd, maar op 1 vierkante meter kunt gebruiken) zijn er nog een aantal voordelen van een qi wireless charger.

Dat zijn:

  • Je kunt jouw smartphone overal opladen;
  • Je kunt jouw smartphone dus ook zelfs onderweg opladen;
  • Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar een oplader;
  • Je hoeft je niet meer druk te maken om of er wel een stopcontact in de buurt is.

Ik ben fan!

Ikzelf ben in ieder geval helemaal fan van de qi wireless charger. Ja, de charger moet af en toe worden opgeladen, maar dat is natuurlijk geen probleem. Ik neem de qi wireless charger overal mee naar toe. Ik ben voor mijn werk veel onderweg naar klanten die in heel Nederland zitten. Doordat ik de qi wireless charger altijd meeneem, hoef ik nooit bang te zijn dat ik met een lege telefoon kom te zitten. Bij een klant vragen of ik even mijn smartphone bij hem mag opladen, vind ik niet zo chique staan. Nu ik dat niet meer hoef te doen, kom ikzelf een stuk professioneler op mijn klanten over. 

Waarom heb ik gekozen voor een draadloze oplader van 123megastore.nl?

Er zijn inmiddels tal van bedrijven waarbij je een draadloze oplader kunt kopen. Toch heb ik om een aantal goede redenen voor 123megastore.nl gekozen. Het is namelijk een goed bedrijf, die goede producten verkoopt. Bovendien verkopen ze naast de qi wireless charger nog meer handige producten.

Ze verkopen onder andere producten voor:

  • De laptop
  • De smartphone
  • Tablet

Het zijn allemaal handige producten die het nog fijner maken om zo’n apparaat te gebruiken. Zo heb ik er ook een screenprotector voor mijn telefoon gehaald. Dankzij de duidelijke handleiding die ik erbij werd geleverd, kon ik heel eenvoudig zelf de screenprotector op mijn telefoon aanbrengen. En zo zijn er nog wel meer dingen die ik bij deze webshop heb gehaald. Ben je dus op zoek naar een goede qi wireless charger of een ander product? Dan raad ik je het je zeker aan om dat bij 123megastore te komen. Bekijk hun aanbod hier. 123megastore.nl