Op zoek naar een mooie, betaalbare hoekbank?

Wil je een toffe hoekbank kopen maar daar liever niet teveel geld aan uitgeven? Dan zou je eens in de webshop of een van de winkels van a-meubel kunnen kijken. Daar verkopen ze een groot assortiment super hippe hoekbanken, maar dan voor heel aantrekkelijke prijsjes. Deze banken kopen ze namelijk heel groot in, wat mogelijk is doordat ze op dit moment al maar liefst 8 vestigingen hebben. Je kunt bij hen dus gemakkelijk een toffe hoekbank scoren voor een mooie prijs. Bovendien zit er er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, want met 8 vestigingen verdeeld over heel het land zijn ze goed bereikbaar. Je vindt de winkels van deze woonwinkel onder andere in:

  • Amsterdam
  • Eindhoven
  • Delft
  • Nijmegen
  • Enschede
  • Zwolle

Zoals je ziet zitten hun winkels erg over het land verspreid, waardoor je dus altijd wel bij een van hun zaken terecht kunt als je een mooie hoekbank zoekt. En het mooie is, ze verkopen natuurlijk nog veel meer meubels dan enkel bankstellen. Je kunt als je dat wilt zelfs je volledige inrichting bij hen shoppen, of je nu op zoek bent naar mooie meubels voor in de woonkamer of in de eethoek, dat maakt niet uit. Al deze meubels staan in hun showrooms, maar je kunt ze ook online shoppen. Als jij dus geen zin hebt om helemaal naar de winkel te rijden en liever online winkelt dan kan dat ook. Van alle meubels beschikken ze over professionele en heldere foto’s, zodat jij goed kunt inschatten of je het mooi vindt en of het past bij jouw (gewenste) inrichting.

Op zoek naar een mooie, betaalbare hoekbank?

Kom eens proefzitten op die mooie hoekbank

Veel mensen die in een van de winkels van a-meubel gaan winkelen hebben van tevoren via de webshop al een selectie gemaakt. Dat is het handige aan deze winkel. Doordat de gehele collectie ook online staat kun je daar alvast ori├źnteren en zien of er iets tussen zit naar jouw wens. Vervolgens kun je in de winkel zelf gaan kijken of de stof in het echt zo mooi is als op de foto, en om te kijken of de bank lekker zit. Vaak verkijken mensen zich op internet heel erg op het formaat van de hoekbank, zoiets is immers moeilijk inschatten. Bij een normale bank is dat wellicht makkelijker, maar een bank met een hoek erin is vaak vele malen groter dan je zou denken. Beter ga je daarvoor dus eerst langs in de winkel om te kijken hoe groot hij in werkelijkheid overkomt.

Shop je gehele inrichting bij a-meubel

Wil je naast die nieuwe hoekbank ook allerlei andere meubels kopen voor in je huis? Dan zit je in deze winkel goed. Je vindt er namelijk ook allerlei bijzettafeltjes, tv-meubels, boekenkasten en dressoirs. Bovendien hebben ze naast die mooie hoekbank ook zeer veel eettafels staan met allerlei verschillende stoelen. En alles wat ze er verkopen heeft standaard korting. Reken op minimaal 30% van de originele verkoopprijs. Niet voor niets is deze woonwinkel zo populair, want de meubels zijn er stukken goedkoper dan ze in andere winkels zijn. Zo bespaar je dus gemakkelijk geld op je nieuwe inrichting!