Op zoek naar een houtkachel?

Ik droomde als kind altijd al ervan om later mijn eigen huis zo gezellig mogelijk te maken, een huis waar ik nooit meer weg zou willen. Voor mij is de sfeer in een huis heel belangrijk en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de minder moderne stijl. Ik zou nooit in een nieuwbouwhuis willen wonen met elektrische verwarming en elektrische kookplaten, er is iets aan de geur en het zich van vuur dat een huis verwarmt met gezelligheid en goede sfeer. Er is niets zoals met een kop thee en dikke sokken aan op een koude winterdag voor de houtkachel zitten in de huiskamer. Het zelf stoken van een fikkie, de heerlijke warmte, de fijne sfeer en de geur van het vuur uit een houtkachel zijn voor mij een sleutelelement van een gezellig huis. Vandaar dat ik bij het aankopen van mijn eerste eigen huis vrijwel direct op zoek ging naar een plek waar ik een goede en niet al te dure houtkachel kon aanschaffen, dit was voor mij namelijk essentieel voor een gezellig huis en een verwarmd huis bovendien. Ik ben weken lang verschillende webshops en winkels afgegaan, maar ze hadden allemaal niet precies wat ik zocht. Of ik vond de houtkachels die ze aanboden te duur, of ik vond de houtkachels die ze aanboden niet mooi, groot of goed genoeg. Het leek voor mij een onmogelijke missie om mijn droom houtkachel te vinden tegen een betaalbare prijs. Tot dat ik de site van kachelspeciaalzaak tuinhaardxxl tegenkwam.

Houtkachels van tuinhaardxxl

Op de webshop van tuinhaardxxl kunt u veel verschillende producten vinden, waaronder houtkachels voor zowel in uw huis als in de tuin of een ander buitenterrein. Een aantal andere producten die ze verkopen op de webshop zijn:
 • Livin’ flame houtkachel Oslo online te bestellen
 • Livin’ flame houtkachel Bergen antraciet online te bestellen
 • Livin’ flame houtkachel Gotland online te bestellen
 • Livin’ flame houtkachel Karlstad met oven online te bestellen
 • Livin’ flame houtkachel Boras online te bestellen
Bovendien verkopen ze bij tuinhaardxxl veel verschillende soorten nieuwe en gebruikte houtkachels, zoals:
 • Houtkachels
 • Tuinhaard
 • OFYR
 • Vuurtafels
 • Barbecues
 • Vuurkorfen
 • Vuurschalen
 • Pelletkachels
 • Buiten kachels
Bij tuinhaardxxl is er voor ieder wat wils dus, ze bieden ruime keuze uit een groot assortiment. Voor alle producten met betrekking tot vuur en verwarming kunt u terecht bij tuinhaardxxl, de expert van Nederland.

Eigen positieve ervaring met het aanschaffen van een houtkachel bij tuinhaardxxl

Ik heb zelf mijn houtkachel bij tuinhaardxxl op de webshop besteld, echter biedt Bruggeman haar klanten ook de optie om in een van de vele showrooms over het hele land te komen kijken zodat ze hun toekomstige kachel ook nog even in het echt kunnen zien of verschillende opties met elkaar kunnen vergelijken. Bovendien kun je in de showroom beter zien hoe de kachels in gebruik gaan en kunt u aan de medewerkers advies vragen om uw keuze makkelijker te maken. Ik heb zelf een zeer positieve koopervaring gehad bij tuinhaardxxl, een aanrader dus voor iedereen die een nieuwe of gebruikte houtkachel wil kopen voor binnen of buiten het huis. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe houtkachel die ik bij tuinhaardxxl heb gekocht!