Kies jij ook voor Bridgewater?

Met de geuren van Bridgewater kun jij jouw huis echt heerlijk laten ruiken! En dat is belangrijk, want geur is een van de zaken die er voor kunnen zorgen dat jij je ergens echt thuis voelt. Natuurlijk spelen meer dingen mee, zoals je eigen meubels en accessoires. Maar onderschat het belangrijk van je reuk zeker niet! Bridgewater weet hoe belangrijk dit is en heeft daarom een uitgebreide collectie geuren ontwikkeld. Zo kun je bij hen altijd een geurtje vinden dat echt bij jou past en waar jij echt een thuisgevoel bij krijgt. Dat zij bovendien veel verschillende soorten geurproducten aanbieden, zorgt ervoor dat jij altijd iets bij hen kunt vinden dat helemaal bij jou past.

De geuren van Bridgewater

Zoals gezegd biedt dit merk heel veel verschillende soorten geurtjes aan en dat is fijn, want niet iedereen vindt immers hetzelfde lekker ruiken. Bovendien vind jij zelf waarschijnlijk ook niet in iedere ruimte hetzelfde luchtje lekker. Voor je slaapkamer wil je misschien iets van Bridgewater met lavendel of iets anders dat een kalmerend en rustgevend effect heeft. Terwijl je op het toilet waarschijnlijk iets fris wilt, zoals citrus. Zoals gezegd heeft geur immers een grote invloed. Rustgevende producten als lavendel kunnen jou helpen om gemakkelijker in slaap te vallen en de frisheid van citrus geeft een schoon gevoel aan een ruimte. Daarom biedt Bridgewater heel veel geurgroepen, denk bijvoorbeeld aan:

  • vanille
  • bloemen
  • fris
  • bosachtig
  • fruitig

Binnen deze geurgroepen bieden ze natuurlijk ook nog weer een heel grote variatie. Binnen de groep vanille kun je bijvoorbeeld weer kiezen voor Autumn Stroll, Vanilla Cream en Dancing Fields. Vanille kun je immers combineren met veel verschillende andere geursoorten, om zo een lekkere blend te krijgen. Door deze verscheidenheid is er bij Bridgewater altijd een geurtje te vinden dat echt bij jou past en waar jij van tot rust komt of waar jij echt dat thuisgevoel van krijgt.

Verschillende soorten producten

Zoals gezegd maken ze bij Bridgewater niet alleen heel veel verschillende soorten geuren, ze verwerken deze ook in veel verschillende soorten producten. Je kunt dan denken aan geurzakjes, die je gemakkelijk in je kledingkast op kunt hangen, in je sokkenla kunt leggen of tussen je opgevouwen beddengoed kunt doen. Een andere optie die zij bieden, zijn geurstokjes, ideaal voor de badkamer of het toilet. En ook kun je kiezen voor diverse maten geurkaarsen, wax bars, roomspray of geurolie. Sommige mensen vinden het fijn om af en toe een geurkaars te branden, anderen steken liever geen kaarsen aan in verband met de huisdieren of de kleine kinderen. De Bridgewater roomspray is dan ideaal om snel even een ruimte op te frissen. En ruikt het in jouw auto vaak niet zo fris? Ook daarvoor vind je bij hen speciale luchtverfrissers! Ben je op zoek naar een van de producten van dit merk, dan doe je er goed aan om naar de speciale webshop van Bridgewater Candle Company te gaan. Je vindt hier alle productgroepen en alle geurcategorie├źn. En ook kun je bij hen de nodige accessoires kopen, zoals zakjes om de geurzakjes in op te hangen en brandertjes voor de geurolie en wax bars!