Kerstpakketten voor jouw medewerkers

Wie een bedrijf heeft met personeel, zal zich misschien wel eens afvragen of er ook dit jaar weer kerstpakketten rondgedeeld moeten worden in december of dat dit een traditie is waar wel mee gestopt kan worden. Misschien ben jij er zelfs al mee gestopt en vraag jij je nu af of dit wel zo’n goede beslissing was. Want missen jouw medewerkers nu niet iets? Ooit zal het pakket bedoeld zijn geweest om ervoor te zorgen dat men wat extra lekkernijen in huis had voor de feestdagen, aangezien lang niet iedereen zich dit kon veroorloven in het verleden. Maar om die reden hoeven we natuurlijk geen kerstpakketten meer te verstrekken, de lonen zijn tegenwoordig dusdanig dat iedereen hier goed rond van kan komen. Maar er is wel een andere reden om toch mensen een dergelijk pakket te geven en dat is om jouw waardering aan hen te tonen. Doordat het iets is wat je niet verplicht bent om te doen, geeft het aan dat jij iets extra’s voor jouw personeel over hebt en het laat bovendien zien dat je tijd hebt gestoken in iets leuks voor hen uitkiezen. Dat alleen maakt dat kerstpakketten altijd erg op prijs worden gesteld, ongeacht de inhoud die er in zit.

Kerstpakketten in diverse varianten

Nu is het zo dat er wat inhoud van de kerstpakketten betreft echt heel veel te kiezen valt. Aan een kant is dat natuurlijk mooi, want dat betekent dat de kans groot is dat er ook een pakket te vinden is dat helemaal aansluit bij jouw eisen. Aan de andere kant is het altijd zo dat hoe groter het aanbod is, hoe lastiger het kan zijn om hier een keus uit te maken. Gelukkig is er wel een aantal manieren om een selectie te maken uit de diverse opties die er zijn. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op:

  • duurzaamheid
  • de kosten per kerstpakket
  • het soort artikelen dat er in zit

Voor sommige bedrijven is duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en het is dan leuk om dit ook in de kerstpakketten terug te laten komen in de vorm van artikelen die biologisch of fairtrade zijn. Daarnaast kun je selecteren op prijs, je zult een bepaald bedrag voor ogen hebben dat jij maximaal hier aan uit wilt en kunt geven. Deel dit door het aantal personen dat jij een dergelijk cadeau wilt geven en je weet wat je limiet per pakket is. Daarna kun je gaan kijken naar wat er in de kerstpakketten zou moeten zitten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wijnpakketten, maar ook voor food of juist voor non-food. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Kerstpakket.nl biedt ruime keus

Wat voor soort kerstpakketten jij ook zoekt, zeker is dat je dit bij Kerstpakket.nl kunt vinden! En dat ook nog eens altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zelfs met budgetten van minder dan 10 euro per persoon kun je bij hen heel goed terecht. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Let er wel op dat jij op tijd je bestelling bij hen plaatst. Hoe eerder je bij hen bestelt, hoe meer keus er nog is en hoe groter dus de kans is dat jij iets kunt kopen wat aan al jouw wensen voldoet. Wanneer moet jij dan je kerstpakketten bestellen? Dit kun je eigenlijk op elk gewenst moment doen. Zijn er bij jouw bedrijf minder werkzaamheden gedurende de zomer en heb je wat tijd over? Zoek dan alvast een pakket van jouw voorkeur uit en geef jouw bestelling aan hen door. Zij bezorgen deze dan op een datum die jou goed past, zodat jij niet zelf lange tijd de kerstpakketten hoeft te bewaren. Dat is het gemak van Kerstpakket.nl!