Kent u Aukje van Kalsbeek niet?

ondernemerslijst - aukje van kalsbeekU wilt nader kennismaken met Aukje van Kalsbeek.  Op onze website hebben we een pagina aan Aukje van Kalsbeek gewijd. Ze heeft een interessante loopbaan en blijft in ontwikkeling. Wat opvalt is de loopbaanswitch die Aukje van Kalsbeek heeft gemaakt en haar brede staat van dienst. Ze is meer dan een decennium adviseur, projectleider en manager geweest bij Friesland Coberco Dairy Foods, tegenwoordig beter bekend als Friesland Campina. Daarna heeft ze weloverwogen de overstap gemaakt naar de zorgsector. Ze heeft als directeur bij zorginstellingen in diverse regio’s in het land gewerkt en in verschillende sectoren van de zorg. Ze is op haar plaats als er veranderingen nodig zijn, vanwege wijzigingen in het stelsel, de vragen van de klanten of ontwikkelingen in de omgeving van de organisatie. Vaak is er behoefte  aan een andere werkwijze en inrichting van de organisatie en ook kan samenwerking in de keten of met derden een belangrijk onderwerp zijn. Zij heeft snel overzicht, maakt plannen met belanghebbenden en zorgt dat plannen ook uitgevoerd worden.  Ze is een veerkrachtig persoon met een groot inlevingsvermogen. Zoals wij het beschrijven op onze website: het lukt haar onafhankelijk naar een bepaalde situatie te kijken, te zoeken naar nieuwe kansen en ruimte te maken voor vernieuwing. Het moge duidelijk zijn dat u met Aukje van Kalsbeek te maken krijgt met een ervaren directeur/bestuurder die gaat voor perspectief en een gezamenlijk resultaat.

Leest u hier verder over de loopbaan van Aukje van Kalsbeek

Het is belangrijk dat een directeur/bestuurder goed in verbinding staat met klanten, medewerkers en met andere belanghebbenden. Kennis hebben van ontwikkelingen in de maatschappij en van de sector zijn van belang om tijdig te anticiperen en om de trends te kunnen vertalen naar een organisatie. Soms zijn er redenen dat een organisatie voor een extra opgave komt te staan. Juist dan kan Aukje van Kalsbeek voor uw organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Vergeet niet om eens informatie over andere ondernemers op te zoeken

Hopelijk gaat u onze website in de toekomst vaak gebruiken. U kunt er informatie lezen over diverse ondernemers binnen allerlei sectoren,  maar u kunt uzelf ook aanmelden! Wilt u vermeld worden op onze website? Stuurt u dan wat informatie en een foto over uzelf naar ons op. Wij doen natuurlijk wel eerst een check om te zien of uw profiel past bij onze website. Interesse? Neem dan contact met ons op door:

  • Ons te bellen tijdens kantooruren,
  • Of door een e-mail te sturen.
  • We doen ons best om u zo spoedig mogelijk terug te schrijven.

Komt u zo nu en dan eens terug als u benieuwd bent naar de laatste aanmeldingen.