Heeft u een goede rolcontainer nodig?

Bij ons in de kringloopwinkel komen heel vaak spullen binnen waarvan wij eigenlijk niet zeker zijn of deze ooit nog verkocht zullen gaan worden. Wij zetten deze spullen meestal maar wel in de winkel omdat wij soms ook niet helemaal kunnen inschatten wat mensen wel en niet zoeken. Soms is het namelijk ook zo dat hoe lelijk iets ook is, het soms binnen een uur nadat wij het in de winkel hebben gezet, verkocht is. Wij hebben echter ook gezien dat heel veel rommel blijft liggen en daardoor werd onze winkel steeds voller. Wij hebben daarom een nieuw beleid ingevoerd en dat had nogal wat voeten in de aarde. Wij hebben namelijk besloten dat wij iedere eerste dag van de week met een rolcontainer door de winkel gaan en alles weggooien wat in onze ogen lelijk is. Het probleem was echter dat wij geen rolcontainer hadden en daarom moesten wij op zoek naar mogelijkheden om een rolcontainer te vinden. Wij hebben toen gekeken welk bedrijf ons het beste van een goede rolcontainer kon voorzien en wij hebben toen gemerkt dat het niet eenvoudig is om een bedrijf te vinden dat je voor een goede prijs aan een rolcontainer kan helpen. Wij hebben niet een heel ruim budget bij onze kringloop omdat wij het allemaal moeten rooien met het geld dat wij in de winkel zelf verdienen en daarom moesten wij ergens een voordelige rolcontainer zien te regelen. Wij hebben toen gekeken waar wij het beste geholpen konden worden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van milieuservicenederland.nl konden gaan surfen. Deze site biedt heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een rolcontainer willen regelen en wij hebben daarom ook snel even gekeken wat wij hier aan opties aangeboden kregen. Ik kan u zeggen dat wij blij waren om te merken dat wij hier goede zaken konden doen. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat wij hier een aanvraag gedaan hebben. 

Wij kregen onze rolcontainer heel snel geleverd

Wij hebben gemerkt dat wij onze rolcontainer heel snel geleverd konden krijgen en dat was uitermate prettig want hoe eerder wij onze winkel konden gaan sorteren hoe beter het was. Wij kunnen nu gewoon met de rolcontainer door de winkel gaan rijden en dan kunnen wij alles wat echt niet verkocht kan worden, in de rolcontainer deponeren. Vervolgens hoeven wij maar een telefoontje te plegen om te zorgen dat de rolcontainer geleegd wordt en dan zijn wij van al ons afval af. 

Heeft u ook een container nodig? 

Mocht u ook een container nodig hebben, dan raad ik u aan om even naar de site van milieuservicenederland.nl te surfen. Hier kunt u  namelijk:

  • Bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Vandaag nog een reservering maken 
  • Voor een goede prijs uw afval laten afvoeren

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen want wij zijn nu altijd snel van ons afval af zonder dat wij daar veel voor hoeven te betalen.                          

 Lees meer…