Haal een MCSE certificaat en beheer je eigen netwerk

In de wereld van computers en netwerken worden de zaken alsmaar complexer. Innovaties zorgen immers voor meer en meer mogelijkheden, maar worden daardoor ook steeds complexer en moeilijker te beheren. Je kunt je eigen laptop nog wel redelijk goed gebruiken zonder een cursus, maar het is hierbij wel belangrijk om op te merken dat veel mensen maar 10% van alle functies gebruiken. In die zin is het vergelijkbaar met het bekende fabeltje dat men maar 10% van de hersenen gebruikt. Als je echt alle functies van een laptop wilt gebruiken, dan moet je eigenlijk een cursus volgen. En dit betreft alleen nog maar één laptop. Wat als je een volledig netwerk wilt beheren? Mocht je binnen een bedrijf een netwerk willen beheren, dan moet je daarvoor eerst het juiste certificaat bemachtigen. Dit kan via een MCSE training. MCSE staat voor Microsoft Certified Solutions Associate. Via een MCSE training kun je dus een MCSE titel bemachtigen en ben je daadwerkelijk geautoriseerd om een netwerk of server te beheren. Als je een MCSE certificaat hebt, dan ben je voor bedrijven direct een stuk aantrekkelijker, want je bent dan multifunctioneel. Het is voor een bedrijf altijd een groot voordeel om iemand in dienst te hebben die over de kennis beschikt om een server te beheren. Wil je meer weten over een training MCSE, dan kun je terecht op Decisco.nl. Decisco is namelijk dé instantie waar je een graad kunt halen voor MCSE. Hieronder lees je meer over het MCSE traject dat je kunt volgen bij Decisco.

De verschillende kenmerken van het MCSE traject

  1. Lesdagen: als je het volledige traject volgt, dan ontvang je 25 klassikale lessen. Via Decisco krijg je geen bootcamps en je hebt ook niet te maken met zogenaamde E-learning projecten. Je hebt echter wel altijd te maken met lessen van hoogstaande kwaliteit. De lessen zijn klassikaal, want dit is verreweg de meest effectieve opleidingsvorm. Je krijgt dus altijd waar voor je geld. Dat is belangrijk want het is niet per se eenvoudige materie. Het is geen rijexamen dat je zo maar even online in je hoofd kunt stampen. De lessen zijn dus juist klassikaal en je hebt ook altijd te maken met een Certified trainer. De nadruk ligt tijdens de lessen op interactie en je hebt te maken met veel praktijkgerichte lessen. Dus je hoeft geen eenzijdige hoorcolleges te verwachten. Je leert direct te doen tijdens de lessen. De theorie kun je echter wel gewoon in je eigen tijd leren via zelfstudie.
  2. Flexibele planning: uiteraard volg je een dergelijke training niet altijd als je alle tijd van de wereld hebt. Daarom kun je de cursus altijd op een manier inplannen die past in jouw schema. Tevens kun je bij Decisco je eigen opleidingstraject samenstellen. Je hoeft ook niet per se te kiezen voor een avondopleiding of een dagopleiding. Je kunt deze beide combineren en dus zowel in de avond als overdag lessen volgen.
  3. Cursusmateriaal: Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Official Courseware. Verder kun je tijdens de cursusperiode gebruik maken van virtueel online lab dat je bereikt via de Cloud.
  4. Voor het cursusbedrag ontvang je het volgende:
  • 25 klassikale lessen
  • Lesmateriaal en de officiële boeken
  • Gratis 5 daagse training naar keuze
  • Gratis proefexamen en tools
  • Officiële Microsoft examens

Kijk voor meer informatie op decisco.nl

Wil je meer weten over de cursus en de kosten, dan kun je het beste even op de website kijken. Hier vind je een uitgebreide beschrijving over de cursus. Je vind er een overzicht van de kosten en hoeveel je kunt besparen. lees meer..