Gordijnen van Raamdecoratie.com

Vorig jaar kochten wij ons eerste eigen huis. Na jarenlang in studentenkamers en in huurwoningen gewoond te hebben, wilden we ons eigen huis echt helemaal in onze eigen stijl met allemaal gloednieuwe materialen inrichten. Het is een huis met een mooie oude uitstraling en wij waren er al gauw uit dat we daarbij gordijnen vonden passen. Na wat zoeken op het internet kwamen we voor onze gordijnen uit bij raamdecoratie. We vonden daar prachtige vitrages en gordijnen van raamdecoratie.com.

De beste gordijnen zijn gordijnen van raamdecoratie.com

Wij zijn allebei opgegroeid in een jaren ’30 huis. Onze ouders hadden in het hele huis nog gordijnen met vitrages eronder. Gordijnen zijn wat mij betreft erg belangrijk voor de sfeer van een interieur. Ook wij hebben het geluk gehad een prachtig jaren ’30 huis in de wacht te slepen. Wat mij betreft is het heel belangrijk dat gordijnen zeer vakkundig gemaakt en opgehangen worden zodat de stof mooi valt en de gordijnen precies de goede lengte hebben. De kleur van gordijnen kiezen is best eng, want ze beslaan vooral ‘s avonds een groot deel van de muren. Zeker in ons geval omdat wij gordijnen van plafond tot vloer wilden. Wat zo fijn is bij de gordijnen van raamdecoratie.com is dat je uit heel veel kleuren kunt kiezen en dan per kleur een aantal keuzes krijgt. Ik ging bijvoorbeeld voor de kleur geel en klikte daarop en toen kreeg ik 4 keuzes: velours, fine (een soort van linnenlook), gloss en glam. Ik vond het bijzonder prettig dat ik niet een eindeloze lijst van opties kreeg. Je moet al zo veel keuzes maken als je zo’n nieuw huis aankoopt. Heel prettig dat de mensen van raamdecoratie.com dan al een goede voorselectie hebben gemaakt. Wat ook fijn is van de gordijnen van raamdecoratie.com is dat je gratis kleurstalen kunt bestellen. Ik heb van alle vier de opties stalen besteld en ik kreeg die heel snel thuis. Nadat we zeker wisten dat we onze gordijnen van raamdecoratie.com wilden hebben, hebben we een afspraak gemaakt voor het inmeten. We hebben meteen de ramen op de eerste verdieping en de dakramen op zolder laten meten. Op de eerste verdieping hebben we gekozen voor jaloezieën met daar overheen verduisterende gordijnen van raamdecoratie.com en voor de dakramen hebben we mooie dakraamrolgordijnen gekozen. Het inmeten was helemaal gratis. Bovendien is de montageservice alleen beschikbaar als je van de inmeetservice gebruikt hebt gemaakt en ik was er erg op gebrand dat het monteren vakkundig zou gebeuren. Vier weken na het inmeten, kwamen de mensen van raamdecoratie.com de gordijnen en jaloezieën monteren. De timing was geweldig. De gordijnen van raamdecoratie.com waren echt de kers op de taart.

raamdecoratie.com

Bij raamdecoratie.com kun je terecht voor alles wat je hartje begeert op het gebied van raambekleding.

  • rolgordijnen en duo rolgordijnen
  • vouwgordijnen en plissé gordijnen
  • jaloezieën en lamellen
  • dakraam rolgordijnen

Op de zeer gebruiksvriendelijke site raamdecoratie.com kun je alles regelen. Van het bestellen van kleurstalen tot de bestelling van gordijnen. De mensen van raamdecoratie.com komen graag bij je thuis om de gordijnen en andere raambekleding vakkundig in te meten. Ook het monteren van de gordijnen van raamdecoratie.com kun je uit handen geven. Als je het toch prettiger vindt om even rond te kijken in een winkel, dan kun je een afspraak maken om de showroom te bezoeken.