De makkelijkste manier voor domein verhuizen

nitroserve - domein verhuizen

Heb jij je eigen website, maar ben je eigenlijk niet zo tevreden over je domeinhost? Dan is het verstandig om te kiezen voor de mogelijkheid van een andere host. Je domein verhuizen is helemaal niet zo moeilijk als het misschien door sommige bedrijven wordt voorgedaan. Het is zelfs heel erg eenvoudig. En vaak ben je nog goedkoper uit ook!

  • Aanvragen
  • Voorbereiden
  • Verhuizen

Bij Nitroserve kun je je domein verhuizen in drie zeer simpele stappen. Het begint met het aanvragen. Hiervoor ga je naar de website van Nitroserve. Je hebt hier meteen heel duidelijk op een rijtje wat de prijzen zijn die je hier voor bepaalde domeinen betaalt en dit begint bij € 4.50! In veel gevallen zal dit een stuk goedkoper zijn dan de prijzen die nu aan je gerekend worden. Er zijn dan ook steeds meer websitehouders die deze overstap maken. Maar wat moet je nu precies doen voor je domein verhuizen? Op de website zie je het verhuisveld bovenaan de pagina. Hier vul jij jouw webadres in. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met hierin de volgende stappen die je moet ondernemen om de verhuizing in orde te maken. Als je dit in orde hebt gemaakt, dan ben je er klaar voor om de verhuizing definitief te maken. Je krijgt nog een laatste bevestigingsmail en alles is in orde.

De handeling voor je domein verhuizen

De meeste mensen met een eigen website hebben deze door een expert laten ontwerpen. Of misschien heb je het wel zelf gedaan, maar is dat wel een beetje waar je kennis op dit gebied ophoudt. Dat is helemaal niet erg. Het lijkt vaak een hele klus voordat je eraan begint, maar als je de stappen die je moet ondernemen voor je domein verhuizen, dan weet je direct dat het helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt. Als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over je huidige provider, stap dan gewoon over! Het is je tijd zeker waard, want uiteindelijk levert het je veel meer geld op. Het enige waar je echt op moet wachten is de token die je huidige provider aan je zal toesturen als je je domein verhuizen in actie zet. Het is dan een eenvoudige handeling van deze op de juiste plek invullen op de website van Nitroserve en je bent er helemaal klaar voor.

Meer informatie over je domein verhuizen

Ben je toch bang dat het te ingewikkeld is en is dat wat je tegenhoudt om te kiezen voor je domein verhuizen? Neem dan gewoon eens contact op met de medewerkers van Nitroserve. Zij staan uiteraard voor je klaar om je te helpen en om je vragen te beantwoorden. Je zal niet de eerste zijn die het moeilijker maakt dan het eigenlijk is. Veel mensen denken dat het bewerken van een website heel moeilijk is, maar het enige wat je nodig hebt is de juiste kennis. En met je domein verhuizen is het net zo. Als je de eenvoudige instructies volgt die je in de mail krijgt, dan moet het helemaal goed komen. Misschien weet je wel precies hoe je alles moet doen, maar wil je gewoon meer informatie over de diensten die Nitroserve aan te bieden heeft. Ook daarvoor ben je op hun website uiteraard op de juiste plek. Je kunt hier ook terecht voor het aanvragen van een domeinnaam bijvoorbeeld. Als je nog geen domeinnaam hebt, dan is je domein verhuizen wat lastig, maar je kunt hier ook je eigen website gaan opzetten. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden.