De functionaliteit en effecten van SR9009

In de wereld van de supplementen is er van alles te krijgen en ieder supplement claimt uiteraard verschillende effecten teweeg te brengen. Je hebt vitamine supplementen die het tekort aan vitamines moeten opvullen. Je hebt supplementen die bedoeld zijn om de werking van hart- en bloedvaten te bevorderen. Andere supplementen zijn bedoeld om de werking van de hersenen te bevorderen. In hoeverre deze supplementen echt werken is soms lastig vast te stellen. Het kan immers best zijn dat de ene persoon positieve effecten ervaart, terwijl een andere persoon helemaal niets ervaart. Zelfs dan is het te vroeg om conclusies te trekken, want je weet immers niet in hoeverre iemand ook echt iets ervaart. Het kan ook een placebo effect zijn en het kan ook zijn dat iemand tegelijkertijd ook zijn of haar dieet of sportroutine aan heeft gepast. In dat geval is het lastig om vast te stellen welke variabele nou echt de oorzaak is van het positieve effect dat iemand ervaart. Los daarvan heb je per supplement tal van verschillende aanbieders en merken. Ook daardoor heb je altijd te maken met verschillen. SR9009 is ook een supplement en dit middel is bedoeld om effectiever af te vallen en spiermassa op te bouwen. Het idee is ook dat je dit middel gebruikt naast de sport. Ook hier zie je weer dat er meerdere variabelen in het spel zijn waardoor de werking in de praktijk lastig is vast te stellen. Daarom wordt SR9009 veelvuldig in laboratoria onder vaste controle condities getest. De resultaten hiervan kun je nalezen op een site als bmm-supplements.com. Hier kun je SR9009 ook bestellen, maar het is enkel en alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden. SR9009 is in dan ook niet bedoeld voor menselijke consumptie. Over de effecten op de menselijke gezondheid is nog lang niet alles bekend. Het is ook om deze reden dat onderzoeken naar SR9009 uitgevoerd moeten worden. Met ieder middel is het altijd lastig om de lange termijn effecten vast te stellen, omdat deze in een lab moeilijk zijn te testen. Daarom kan de werking van een middel als SR9009 vrij eenvoudig worden vastgesteld, omdat vet op korte termijn verdwijnt en spieren al vrij snel zichtbaarder worden. Maar hoe het lichaam over 10, 20 of 30 jaar reageert op middelen die vandaag worden gebruikt, dat is een stuk lastiger te meten. Mede omdat dit soort effecten niet allemaal bekend zijn, is SR009 niet bedoeld voor menselijke consumptie. Om deze reden kun je dan ook alleen bij bmm-supplements.com terecht voor SR9009 voor onderzoeksdoeleinden.

Is SR9009 vrij verkrijgbaar in Nederland?

Zoals gezegd kun je dit supplement online kopen via een website als bmm-supplements.com. Het is in die zin dus vrij verkrijgbaar, maar je dient er wel rekening mee te houden dat de producten van bmm-supplements.com alleen voor onderzoeksdoeleinden bedoeld zijn. Tevens kan het zo zijn dat de wetgeving wat betreft SR9009 in andere landen anders is.

Kijk snel op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over dit middel of over de verkrijgbaarheid in Nederland, dan kun je terecht op bmm-supplements.com. Hier kun je ook terecht voor informatie over de SARMs capsules zoals:

  • ACP 105
  • 4 Super Andro
  • Arachidonic

Het product SARMs is bedoeld voor research en onderzoeksdoeleinden. Het is dus niet geschikt voor menselijke consumptie.