Dé bruidsjurk voor jouw speciale dag!

Dé bruidsjurk voor jouw speciale dag!Je bent net ten huwelijk gevraagd door je prins op het witte paard en je leeft in een roze bubbel, je wil meteen van alles gaan plannen.. De taart, de locatie, de uitnodigingen die de deur uit moeten en niet te vergeten: de bruidsjurk!! De bruidsjurk is voor een vrouw een van de belangrijkste inkopen voor hun speciale dag, hiermee kunnen ze hun beste kant laten zien aan de beide families en natuurlijk aan hun aanstaande. valkengoed heeft het in huis, van bruidsjurken tot aan lingerie voor de spannende huwelijksnacht, de keuze is ruim!

Welke bruidsjurk past het beste bij mij?

Je bruidsjurk wordt meestal gekocht met de moeder van de bruid, oma(‘s), zusjes eventueel vriendinnen, voor hen is het echt een dagje heerlijk er op uit.. Echter blijkt vaak wel, in de praktijk is het allemaal wat moeilijker dan dat we ervan verwachten. De trouwwinkels hangen vol met mooie bruidsjurken en de websites zijn overrompeld met mooie jurken, oftewel je weet gewoon niet waar je het moet zoeken. Een bruidsjurk zegt veel over de vrouw, er zijn vrouwen die willen dat de jurk veel aandacht trekt, maar er zijn ook zeker vrouwen die de jurk bescheiden willen houden met niet te veel poespas. Hierom is het voor veel vrouwen fijn dat het assortiment van valkengoed ruimschoots is, valkengoed heeft onder andere keuze uit:

  • Korte bruidsjurken, korte bruidsjurken kunnen ook absoluut chique zijn, door een korte bruidsjurk accentueer je je prachtige benen en je schoenen net iets meer. Ook is het ideaal te dragen als je trouwt in hartje zomer!
  • Romantische bruidsjurken, deze bruidsjurken worden gemaakt van de beste materialen. Bij een sprookjesdag hoort immers ook de ultieme prinsessenjurk.
  • Slanke bruidsjurken, in deze bruidsjurken wordt het postuur van de bruid mooi geaccentueerd. Voor dit model zijn ook veel vormen, een voorbeeld hiervan is het welbekende zandloper figuur.

Wat heb je nog meer nodig naast een bruidsjurk?

Naast een bruidsjurk moet je natuurlijk ook bruidsschoenen kopen, accessoires en wellicht nog voor de spannende huwelijksnacht een mooi lingeriesetje. Wat je maar wil, valkengoed heeft het voor je in hun assortiment. Voor onder elke bruidsjurk hebben zij bijpassende bruidsschoenen, of het nou met grote hak is, klein hakje is of dat het schattige ballerina’s zijn, valkengoed heeft het voor je! Ook hebben ze mooie accessoires, hiervoor hebben ze enorm veel aanbod, oorbellen, kettingen, armbanden, tiara of andere elegante haaraccessoires. Het aanbod qua lingerie voor onder de bruidsjurk of voor tijdens de huwelijksnacht heeft ook een ruim aanbod, ietwat minder dan bijvoorbeeld de accessoires, maar doet het het er niet onder. Prachtige, elegante en ook sexy lingeriesetjes waar jij je écht vrouw in zal voelen.

Kortom, heb jij een aanzoek gehad en leef jij momenteel ook in een roze bubbel, maar heb je eigenlijk geen idee wat voor soort bruidsjurk je aan wil op je grote dag? Aarzel dan niet en neem een kijkje bij valkengoed in Amersfoort, zij zijn maandag tot en met zaterdag geopend en helpen je maar al te graag met het zoeken naar de perfecte jurk voor deze dag.