Alles weten over tampondruk?

Wilt u alles weten wat er te weten valt over tampondruk? Dan is deze tekst voor u bestemd. Maar wat is tampondruk dan precies? Welnu, het gaat hier om een techniek van drukken die ervoor zorgt dat allerlei typen producten kunnen worden voorzien van etikettering. De tegenhanger hiervan is zeefdruk. Die techniek schiet echter tekort daar waar oppervlakken die kort gezegd niet recht zijn, bedrukt moeten worden. Stel dat u een klein badeendje bedrukken wilt, om die daarna te voorzien van het logo van uw bedrijf. Met de gewone zeefdruk komt u er dan niet. Tampondruk is in dat geval de ideale oplossing. Werkelijk alle oppervlakken kunnen ermee worden bedrukt. Puntsgewijs weergegeven gaat het om allerlei rondingen:

  • hol
  • bol
  • rond
  • geprofileerd

Of het dus gaat om holle, bolle, ronde of geprofileerde of anderszins niet vlakke producten, met tampondruk kunt u het gewenste resultaat bereiken. Er zijn overigens nog meer voordelen verbonden aan het op deze manier laten bedrukken van objecten. Ten eerste moet worden gewezen op de kwaliteit. Die is namelijk iets beter dan bij die andere manier van drukken. Dat komt omdat gebruik wordt gemaakt van een erg hoge resolutie. Weet u niet wat dat betekent, ga dan maar eens een filmpje op internet bekijken op een lage resolutie. De weinige pixels spatten dan van het scherm af. Dit alles brengt mee dat tampondruk ervoor zorgt dat elke afbeelding of elk logo op uw producten kan komen te staan, ook als deze afbeelding of dit logo echt scherp moet zijn. De hoge verwachtingen van deze drukwijze zullen dan altijd bewaarheid worden. Tot slot moet worden aangestipt dat de prijs bepaald niet hoog ligt. Dit aspect speelt met name wanneer er een ontwerp van meerdere, verschillende kleuren in het geding is. Zorg er in dat geval altijd voor te opteren voor tampondruk.

Met tampondruk kan werkelijk alles bedrukt worden

Misschien dat u na het lezen van de vorige paragraaf nog wat sceptisch bent. Er is immers nog weinig concrete informatie gegeven over welke dingen er allemaal door middel van tampondruk bedrukt kunnen worden. Zet u daarom maar goed schrap, want het is een behoorlijke lijst. Wat dacht u van sleutelhangers en balpennen? Beide dingen hebben wij van VK Print wel eens bedrukt. Hetzelfde geldt voor glazen en notitieboekjes. Nog niet overtuigd? Bezoek dan snel onze website. Want daar kunt u onder het kopje ‘portfolio’ nog veel meer prachtige voorbeelden vinden. Wat te denken van winkelmandjes en bidons? Voelt u zich vooral vrij rond te kijken tussen al die mooi bedrukte artikelen op onze site. Stel nou dat u twijfelt over of een bepaald artikel dat u ter promotie van uw firma weg wilt geven wel geschikt is voor het bedrukken met tampondruk. Neem dan gewoon contact met ons op. We zijn er immers niet voor niets. We hebben nog nooit een klant in de kou laten staan en dat zullen we bij u uiteraard ook niet doen. We kijken graag doelgericht met u mee naar welke oplossing het beste gekozen kan worden. Het hoogste doel van ons is om de objecten van uw gading snel, goed en erg nauwkeurig te bedrukken. We hebben liefst 20 jaar ervaring met allerlei druktechnieken, waaronder uiteraard tampondruk. Hoe kunt u ons dan bereiken? In de eerste plaats kun u onze firma bezoeken in het fraaie Harfsen, ten noordoosten van Zutphen, provincie Gelderland. Maar u kunt evenzeer de telefoon pakken, voor als u dat net wat te ver weg is. Bovendien kunt u altijd nog opteren voor de tegenwoordig steeds meer gebruikelijk wordende communicatie via de digitale snelweg, e-mail genoemd. Maak gebruik van tampondruk.

Kiezen voor VK Print is kiezen voor betrouwbaarheid

Wie kiest voor de specialisten van VK Print, kiest voor een betrouwbare onderneming met een jarenlange reputatie zonder een smetje. Bij ons werken louter deskundige mensen met technieken als tampondruk. We laten heus niet zomaar iemand het karweitje opknappen die er in feite niets van kan. Als gezegd hebben we al een twintigtal jaar ervaring met allerlei wijzen van drukken. En daarbij hebben we ons bepaald niet beperkt tot het uitsluitend aannemen van opdrachten uit één bepaalde branche. Nee, integendeel. Uit alle hoeken van ondernemend Nederland hebben wij al opdrachten mogen ontvangen. We hopen dan ook dat u zich wilt aansluiten bij de schier eindeloze rij tevreden klanten die onze firma zo kenmerkt. Want of het nou gaat om tampondruk of om zeefdruk of andere manieren van drukken, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Steevast scoren we erg hoog in onderzoekjes die doen aan het vergelijken van de tevredenheid van onze klanten. We helpen u daarom ook van A tot Z. We doen graag mee met het denkwerk, maar natuurlijk ook met het drukken. We verpakken de door middel van tampondruk bedrukte goederen ook nog eens en verzenden die dan naar het door u opgegeven adres. Ga dus niet bij de pakken neerzitten, maar ga vandaag nog over op het brengen van een bezoekje aan onze site. We beloven u dat u daar geen spijt van zult krijgen. Ga niet zitten huilen in een hoekje, want daar wordt zelden iemand beter van. In de ganse historie van het bestaan van de mens is dat in elk geval nog nooit gebeurd, dat daar iemand beter van werd. Neem snel contact met ons op. We hopen dat we uw bedrijf mogen zijn als het aankomt op tampondruk.